Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Autor

Waldemar Sulisz

Podpis:

Waldemar Sulisz, sz

Adres e-mail:

waldemar.sulisz@dziennikwschodni.pl

Numer telefonu:

81 46 26 834

Lista artykułów:

"Żyd" w Centrum Kultury w Lublinie

"Żyd" w Centrum Kultury w Lublinie

Znamy się na Żydach. Jak nikt inny. - Nie ma tematu, o którym Polacy będą dyskutować chętniej niż o Żydach. Nie ma tematu, na którym tak wielu Polaków tak dobrze się zna - mówi Artur Pałyga, autor kontrowersyjnej sztuki "Żyd.

Restauracja The Olive w Lublinie: Cztery mocne gwiazdki (recenzja)

Restauracja The Olive w Lublinie: Cztery mocne gwiazdki (recenzja)

Wszystko dobre, co się dobrze kończy. W naszym przewodniku ogłaszamy przerwę, bo autorowi recenzji należy się dieta odchudzająca. Do recenzji wrócimy – a dziś zapraszamy na relację z naszej wyprawy do restauracji The Olive – mieszczącej się w hotelu Ilan.

10 najciekawszych potraw, które dostaniemy w lubelskich restauracjach

10 najciekawszych potraw, które dostaniemy w lubelskich restauracjach

W ostatnim już kulinarnym podsumowaniu 2013 roku przedstawiamy 10 najciekawszych potraw, które możecie spróbować w restauracjach Lublina i regionu. Od mięsa smażonego na kamieniu przez pyszne makarony po doradę z grilla

Weekend w Andersenie: Pyza, Pasterka i Kominarczyk

Weekend w Andersenie: Pyza, Pasterka i Kominarczyk

W niedzielę 19 stycznia o godz. 10 możecie wybrać się do Teatru Andersena na spektakl „Pyza na polskich dróżkach. Także w niedzielę o 12 aktorzy zagrają bajkę „Pasterka i Kominiarczyk. Dzięki dwóm scenom, górnej i dolnej - teatr proponuje dwa różne przedstawienia. Jakie?

Lublin: Najciekawsze restauracje w powiecie

Lublin: Najciekawsze restauracje w powiecie

Gdzie pojechać na dziczyznę, a gdzie na dobre ryby? Gdzie golonka jest smakowita, a gdzie pielmienie rozpływają się w ustach? Przedstawiamy restauracje w naszym województwie, które w nowym roku warto odwiedzić w pierwszej kolejności. Nasz wybór jest wyłącznie subiektywny, ale może być drogowskazem: gdzie warto pojechać, co warto zjeść

Polak zombie i diabeł w Osterwy

Polak zombie i diabeł w Osterwy

Kto ceni eksperymenty w teatrze, powinien zobaczyć sztukę Pawła Demirskiego „Był sobie Polak, Polak, Polak i diabeł w reżyserii Remigiusza Brzyka. Od 9 do 12 stycznia w Teatrze Osterwy o godz. 19.

Weekend z Andersenem

Weekend z Andersenem

Aż trzy różne spektakle możecie w ten weekend (10-12.01) zobaczyć w Teatrze Andersena.

Łubinowa Restauracja w Łąkach koło Nałęczowa (recenzja)

Łubinowa Restauracja w Łąkach koło Nałęczowa (recenzja)

Piękne wnętrze, widok na ogród, który latem zamienia się też w restaurację oraz kuchnia oparta na sezonowych produktach. Ponieważ restauracja jest częścią przytulnego pensjonatu, na sali panuje rodzinna atmosfera. Na miejscu znajdziecie także sklepik z domowymi przetworami, a na kredensie stoją tutejsze nalewki.

10 najlepszych restauracji w Lublinie: Gdzie warto pójść, co warto zjeść?

10 najlepszych restauracji w Lublinie: Gdzie warto pójść, co warto zjeść?

Przedstawiamy restauracje Lublina, które w nowym roku warto odwiedzić w pierwszej kolejności. Wizyta w każdej może być fascynująca i w każdej spotkacie dobre jedzenie. Nasz wybór jest wyłącznie subiektywny, ale może być drogowskazem. Gdzie warto pójść, co warto zjeść?

Zajazd Marta w Pułankowicach: 5 gwiazdek za tradycyjną kuchnię (recenzja)

Zajazd Marta w Pułankowicach: 5 gwiazdek za tradycyjną kuchnię (recenzja)

Na ostatnią w tym roku recenzję wybraliśmy się do Zajazdu Marta. Restauracja działa już dwadzieścia lat, specjalizując się w potrawach z dziczyzny, która według Roberta Makłowicza \"jest najlepsza na świecie”. Dlatego postanowiliśmy spróbować innych smaków.