Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Restauracja jest kameralna, urządzona w nowoczesnym stylu, towarzyszy hotelowi AGIT Congress & SPA, propagującemu zdrowy i ekologiczny styl życia. O przytulność trudno – ogródek sąsiaduje z zatłoczonym parkingiem, ale nienaganni kelnerzy rekompensują takie a nie inne położenie restauracji, która poza kartą oferuje także dietetyczny catering (obiad z 2 dań kosztuje 14 zł).
Jean Bos zasłynął z tego, że przez kilkanaście lat był nadwornym kucharzem króla Belgii.
To prestiżowy konkurs kulinarny dla szkół gastronomicznych i restauracji, który towarzyszy 5 edycji Europejskiego Festiwalu Smaku w Lublinie. W dwudniowym gotowaniu na żywo, które odbędzie się na dziedzińcu zamku, uczniowie i zawodowcy udowodnią, że nasza kuchnia przeżywa w Polsce renesans. Po raz pierwszy pokazy i degustacje będą otwarte dla mieszkańców Lublina.
Autobus z kilkudziesięcioma wolontariuszami z całego świata wyruszył wczoraj z placu Zamkowego w Lublinie w kierunku Szczebrzeszyna.
Restauracja na szlaku trzech kultur – tak reklamuje się na swej stronie internetowej Zaścianek. Nie ukrywam, że trzy kultury właśnie skusiły nas do wizyty.
Będzie królował podczas 5 edycji Europejskiego Festiwalu Smaku, który 6-8 września odbędzie się na Starym Mieście w Lublinie. Gwoździem programu będzie benefis Roberta Makłowicza, który pół roku mieszka w Polsce, drugie pół na Bałkanach
Lubelskie to wciąż tajemniczy i nieodkryty rejon na turystycznej mapie Europy. Polesie to raj dla obserwatorów przyrody i miłośników wieloreligijnej przeszłości. Roztocze to magnes dla turystów aktywnych. Lublin i okolice to miejsca inspiracji. Malowniczy Kazimierz to mały Gdańsk, Nałęczów to zdrowie, a Janów Lubelski to multimedialny zoom natury i zagłębie dla grzybiarzy. A dla wszystkich mamy fantastyczną, regionalną, pełną smaków kuchnię.
Jeśli lubicie dobrze zjeść, poczuć przydymiony smak wędzonej słoniny i aromat węgierskiej papryki, to rodzinna restauracja pensjonatu Eger w Kazimierzu Dolnym jest dla Was.
Jedna z popularnych stacji telewizyjnych szykuje nowy, kulinarny program, do którego zdjęcia kręcone będą w naszym regionie.
Kaczka z jabłkami jest symbolem polskiej kuchni. Dziś kaczka jest na topie, w lubelskich restauracjach podaje się carpaccio z kaczki, piersi z kaczki w sosie malinowym, a nawet dziką kaczkę w staropolskim sosie śmietanowym