Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Autor

Waldemar Sulisz

Podpis:

Waldemar Sulisz, sz

Adres e-mail:

waldemar.sulisz@dziennikwschodni.pl

Numer telefonu:

81 46 26 834

Lista artykułów:

 (Fot. W. Sulisz)

Restauracja "Złota Grota". Recenzja

Mają drogo, dobre borowiki w śmietanie i polędwicę wołową z grilla.

Na zdjęciu Marta Sroka i Halszka Lehman.

 ( BARTŁOMIEJ SOWA)

Seks nocy letniej

Od piątku do niedzieli (1.07) w Teatrze Osterwy \"Sen nocy letniej” z rewelacyjną rolą Przemysława Stippy w roli Puka.

Kamienica muzyków, w której mieści się restauracja "16 stołów" (Fot. W. Sulisz)

Restauracja "16 stołów”. Recenzja

Mają animelkę, deskę serów, świetne zupy i genialny deser.

 (Jacek Świerczyński)

Dyrektor Teatru Osterwy: Tworzę świat którego nie ma

Rozmowa z Arturem Tyszkiewiczem, dyrektorem artystycznym Teatru Osterwy w Lublinie, reżyserem \"Snu nocy letniej” Szekspira.

 (Fot. Waldemar Sulisz)

Karczma "W zagrodzie”. Recenzja

Mają szynkę Panie Kochanku, taką, że Radziwiłł przewraca się w grobie.

To jedna z przypraw, które znajdą się w upominku. Do przypraw dokładamy łapkę do gorących naczyń i f

Konkurs z Vegetą Natur

Do wygrania mamy 3 zestawy nagród. W skład każdej wchodzi komplet przypraw Vegeta Natur bez wzmacniaczy smaków i konserwantów oraz specjalne łapki do gorących naczyń i fartuszki do kuchni.

Tuwim dla dorosłych (Materiały prasowe)

Znamy repertuar Teatru Starego do końca roku

Można już kupować bilety na wydarzenia w nowym sezonie. Z wyjątkiem nowego spektaklu Krystyny Jandy, opartego na książce Danuty Wałęsy \"Marzenia i tajemnice”.

Kulinarna Mapa Lubelszczyzny: Sekrety kuchni zakonników

Kulinarna Mapa Lubelszczyzny: Sekrety kuchni zakonników

Klasztorna kuchnia zawsze słynęła z dobrego jedzenia. Zakonnicy cenili ryby, zioła i dobre wina. Zakonny smak to kolejna Atlantyda na kulinarnej mapie Lubelszczyzny. Jej niektóre sekrety zdradza brat Mariusz Wojdowski OMI z klasztoru Oblatów w Kodniu.

 (Fot. Materiały organizatora)

Opole Lubelskie. Myslovitz zagra na Manufakturze Smaków!

Koncert Myslovitz, piosenki The Beatles i meksykańska grupa Enclose będą towarzyszyć tegorocznej edycji Manufaktury Smaków w Opolu Lubelskim, która rozpocznie się w sobotę 23 czerwca o 19.30 na kąpielisku miejskim. Największe atrakcje czekają na was w niedzielę na stadionie za Parkiem Miejskim, gdzie będzie można spróbować regionalnej kuchni i zabawić się przy dobrej muzyce.

– Mamy serce do sera. Za każdym krążkiem sera z kolekcji Old Poland stoi konkretny człowiek – mówi W

W Radzyniu Podlaskim powstają jedne z najlepszych serów w Europie

Aż się wierzyć nie chce, że w Radzyniu Podlaskim powstają jedne z najlepszych serów w Europie. Bursztyn, Rubin czy Szafir to wielkie polskie sery z Lubelszczyzny, których zazdroszczą nam Włosi i Francuzi. Maestro Wojciech Styś, główny serowar Spomleku, zdradza nam sekrety produkcji i dojrzewania Bursztynu, króla polskich serów.