Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Mają drogo, dobre borowiki w śmietanie i polędwicę wołową z grilla.
Od piątku do niedzieli (1.07) w Teatrze Osterwy \"Sen nocy letniej” z rewelacyjną rolą Przemysława Stippy w roli Puka.
Mają animelkę, deskę serów, świetne zupy i genialny deser.
Rozmowa z Arturem Tyszkiewiczem, dyrektorem artystycznym Teatru Osterwy w Lublinie, reżyserem \"Snu nocy letniej” Szekspira.
Mają szynkę Panie Kochanku, taką, że Radziwiłł przewraca się w grobie.
Do wygrania mamy 3 zestawy nagród. W skład każdej wchodzi komplet przypraw Vegeta Natur bez wzmacniaczy smaków i konserwantów oraz specjalne łapki do gorących naczyń i fartuszki do kuchni.
Można już kupować bilety na wydarzenia w nowym sezonie. Z wyjątkiem nowego spektaklu Krystyny Jandy, opartego na książce Danuty Wałęsy \"Marzenia i tajemnice”.
Klasztorna kuchnia zawsze słynęła z dobrego jedzenia. Zakonnicy cenili ryby, zioła i dobre wina. Zakonny smak to kolejna Atlantyda na kulinarnej mapie Lubelszczyzny. Jej niektóre sekrety zdradza brat Mariusz Wojdowski OMI z klasztoru Oblatów w Kodniu.
Koncert Myslovitz, piosenki The Beatles i meksykańska grupa Enclose będą towarzyszyć tegorocznej edycji Manufaktury Smaków w Opolu Lubelskim, która rozpocznie się w sobotę 23 czerwca o 19.30 na kąpielisku miejskim. Największe atrakcje czekają na was w niedzielę na stadionie za Parkiem Miejskim, gdzie będzie można spróbować regionalnej kuchni i zabawić się przy dobrej muzyce.
Aż się wierzyć nie chce, że w Radzyniu Podlaskim powstają jedne z najlepszych serów w Europie. Bursztyn, Rubin czy Szafir to wielkie polskie sery z Lubelszczyzny, których zazdroszczą nam Włosi i Francuzi. Maestro Wojciech Styś, główny serowar Spomleku, zdradza nam sekrety produkcji i dojrzewania Bursztynu, króla polskich serów.