Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Lubię to miejsce. Zabytkowy hotel Europa, w którym mieści się restauracja, już przed wojną był jednym z najważniejszych miejsc na kulinarnej mapie Lublina.
Rozmowa z Leszkiem Mądzikiem, jednym z najwybitniejszych twórców teatru w Polsce, szefem Katedry Komunikacji Wizualnej na KUL.
Poznaj przepisy na kutię, łamańce, kluski z makiem, karpia, śledzie z grzybami, czy zrazy z grzybów.
Po ostatniej wizycie z trudem doszedłem do siebie. Obawiałem się nawet, że stracę smak i przyjemność jedzenia.
Rozmowa z Krzysztofem Grabczukiem, wicemarszałkiem województwa lubelskiego.
Barszcz z pierogami, karp po żydowsku, kutia i łamańce z makiem. Wigilia w Lubelskiem pachnie Kresami i zaczarowanym Polesiem. Tu nawet pierogi mają duszę
Jestem szczęśliwa, że mam Andrzeja przy sobie tyle lat. Czuję się silna. Andrzej czuje to samo. Uzupełniamy się. We dwoje tworzymy silny monolit. Wspieramy się zawodowo i prywatnie. Rozmowa z Beatą Kozidrak, wokalistką grupy Bajm
Po raz pierwszy zostawiliśmy drugie dania na talerzach. Sum w ogórach z kwaśną śmietaną uwarzony nie miał smaku, a marny sos w towarzystwie rozmrożonych warzyw z wody wołał o pomstę do nieba. Moja gicz cielęca na sosie chrzanowym podana nie widziała jakiejkolwiek marynaty poza saletrą.
Do wygrania 3 zestawy młynków z aromatycznymi przyprawami. W każdym zestawie dodatkowo linia przypraw. Zapraszamy do zabawy.
Wczoraj Teatr Osterwy pokazał sceny ze swojej pierwszej w tym sezonie premiery. To \"Płatonow” Antoniego Czechowa w reżyserii Agnieszki Korytkowskiej-Mazur.