Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
W spektaklu \"Na końcu łańcucha” teatr miesza się z koncertem rockowym i pokazem mody. I jest to mieszanka eksplodująca. Spektakl będzie prezentowany 28-30 września o godz. 19.
W niedzielę, 30 września, o godz. 12 w Teatrze Andersena możecie obejrzeć spektakl o kultowej pszczółce.
W Studio TVP Lublin wręczono nagrody laureatom konkursu \"Najlepszy Produkt Turystyczny Województwa Lubelskiego 2012”.
To w Lublinie jedno z kultowych miejsc. Po pierwsze z powodu legendy z czasów PRL, po drugie z powodu podawanej tam nerki cielęcej na dwa sposoby: z rusztu i w śmietanie.
Pokaz Agnieszki Filiks z restauracji „Siwym dym” w Bochotnicy, która podczas Europejskiego Festiwalu Smaku gotowała z Pawłem Lorochem zamienił się w uroczystą kolację na placu Po Farze. Ponieważ nie wszyscy mogli spróbować ich znakomitej kuchni, podajemy oryginalne przepisy. I namawiamy, żeby odtworzyć lawendowy smak w domu.
W Teatrze Andersena sztuka Jana Wilkowskiego o misiu innym niż wszystkie.
Mieści się w kamienicy, zwanej w Lublinie \"Małym Wawelem”. Od lat specjalizuje się w kuchni włoskiej i pizzy. Sama restauracja jest malutka, ale stoliki na dziedzińcu, urokliwe kąciki z korytarzach sprawiają, że bywa tam bardzo przytulnie.
Wystartował na Starym Mieście w Lublinie największy festiwal sztuki i dobrego smaku w Polsce. Wczoraj, w samo południe, ruszył Jarmark św. Jacka (na zdjęciu), odbyło się wiele imprez kulturalnych. Dziś i jutro mnóstwo kolejnych wydarzeń.
W piątek (7.09) w samo południe startuje na Starym Mieście w Lublinie największy festiwal sztuki i dobrego smaku w Polsce.
W piątek, 7 września,na Starym Mieście w Lublinie rozpocznie się Europejski Festiwal Smaku. W ciągu trzech dni będzie można rozsmakować się w lubelskiej kuchni z prowansalskimi klimatami w tle. Oto najważniejsze kulinarne punkty festiwalu.