Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Z Robertem Makłowiczem, gwiazdą Europejskiego Festiwalu Smaku w Lublinie, rozmawiał Waldemar Sulisz.
Jarmark św. Jacka, pokazy kuchni tatarskiej, konkurs \"Smaki Lubelszczyzny”, koncert Stanisława Soyki na Placu Po farze, wystawa Franciszka Starowieyskiego – to największe atrakcje nowego festiwalu w Lublinie. W ciągu trzech dni zobaczymy trzydzieści wydarzeń, które łączy dobry smak.
W sobotę 12 września o 20 na Placu Po farze Stanisław Soyka zagra wybrane utwory z nowej płyty \"Studio Wąchock”. W ciągu trzech dni najsmaczniejszego festiwalu po prawej stronie Wisły zobaczycie koncerty, wystawy a nawet misterium palenia kawy.
Te ryby hoduje się w potwornym ścisku. Żeby zmusić je do rozmnażania, podaje im się zastrzyk z hormonu, znajdującego się w moczu ciężarnych kobiet. A potem karmi granulkami.
Słynne danie odtworzyliśmy w lubelskiej restauracji Old Pub. Dziś w piątek, 4 września od 9 do 12 w Radiu Lublin o kuchni renesansowej, mostku i festiwalu smaku
Piotr Bikont, Robert Makłowicz i Stanisław Soyka to gwiazdy najsmaczniejszego festiwalu po prawej stronie Wisły. W ciągu trzech dni w Lublinie odbędą się wystawy, koncerty i pokazy kulinarne.
Od trzech lat jestem szczęśliwym posiadaczem patelni Fiskars. Piekę w niej, duszę i gotuję – na niezwykle odpornej powłoce nie ma nawet ryski.
W sobotę 12 września w restauracji Old Pub na Starym Mieście rozpocznie się I Międzynarodowy Turniej Nalewek Polski i Krajów Ościennych. Nalewki zgłasza się mailem: turniejnalewek@gmail.com
To nasz pomysł na prezentację zdumiewających miejsc na Lubelszczyźnie, o których powinni dowiedzieć się wszyscy.
Aż się wierzyć nie chce, że w kraśnickich cegielniach piecze się pyszne szaszłyki. O ciekawym patencie już głośno wśród polskich smakoszy. Tak jak o golonce marynowanej w szyszkach chmielu, która może stać się krasnostawską specjalnością.