Krzyż to świętość, wara od Krzyża. Ja też bylem z intencją przy tym krzyżu. Krzyże chronią Polskę od Hel po Giewont
|
|
To ratownik medyczny z Wojsk Obrony Terytorialnej z Lublina zorganizował "polowy szpital" w schronisku na Hali Kondratowej !!!
|
|
no i ?
|
|
Znowu piszecie o tych głupkach co chowają się pod najwyższy obiekt podczas burzy. To byli bezmózgowcy i wcale nie jest mi ich szkoda.
|
|
A kogo oskarzą? Pewnie burzę! Chory kraj to i prawo chore.
|
|
Przed czym? Bo przed głupotą na pewno nie :D
|
|
Krzyż to świętość, wara od Krzyża. Ja też bylem z intencją przy tym krzyżu. Krzyże chronią Polskę od Hel po GiewontChciałbym się dowiedzieć przed czym nas niby te krzyże chronią? Przed rakiem? Przed wojną? Przed burzą? Ot ludzka głupia wiara |
|
"Wyjaśnimy, czy takie były, a jeśli to dlaczego." Dobra rada warto przeczytać tekst przed publikacją! Chyba tu czegoś brakuje i to nie pierwszy raz. Skąd wy bierzecie tych dziennikarzy?
|
|
A to zabawne: klikam na łapkę przy wpisie "+" i...wciskam minus, a dodają się plusy!!!!! Czy jeszcze ktoś ma wątpliwości, że polskojęzyczne wydawnictwo manipuluje opinią publiczną ?!
|
|
A kogo oskarzą? Pewnie burzę! Chory kraj to i prawo chore.Prawdopodobnie oskarżony zostanie piorun. I już nikt nie zostanie przez ten piorun pozbawiony życia. |
|
Krzyż chroni przed takimi idiotami jak ty
|
|
Gazecina nadal manipuluje "łapkami" :( !
|
|
"Piorun uderza w Pałac Kultury i Nauki w Warszawie" - kiedy lewica zażąda wyburzenia podarunku Stalina ?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|