![]() |
Żeby kózka nie skakała....to by na stołeczku została. No jest duża szansa na powodzenie referendum.
Myślę, że jeszcze większe poparcie będzie, gdy udostępnią nagranie z ostatniej sesji. Czekam z niecierpliwością.
Nie pomagała prośba, groźba- to pomoże referendum.
Agnieszka- odejdź
|
![]() |
"...odwiedzimy ich w domach." - ZSLowcom brak kasy?
|
![]() |
Nie ma jak asekuracja i zrzucenie odpowiedzialności na podatników. Wypada zapytać obecnego jeszcze wojewodę lubelskiego, po co w takim razie potrzebny jest Wydział Prawny Nadzoru i Kontroli LUW współutrzymywany również przez mieszkańców Werbkowic?!
|
![]() |
Tak się przyglądam temu co się dzieje w gminie od czasu wyborów i ręcę rozkładam. To jest nieprawdopodobne jaki jedna osoba mogła wprowadzsić chaos. Pani Wójt mówi, że pokazała, że jest skuteczna. Kiedy?Gdzie? Proszę pokazać. Czy chodzi o ciągłe kłótie z sekretarzem? A może o dręczenie dyrektora SP w Werbkowicach - pamietajmy, że już niewiadomo ilu tych dyrektorów było na przestrzeni kilku miesięcy. A może Pani wójt chodzi o to, że zastrasza ludzi zajeżdżając im drogę? skuteczność zaje....ta. Jest Pani żałosna. Spotkanie z Wojewodą też Pani nie przemówiło do rozsądku. Musi być Pani zaje....ie nieszczęśliwym człowiekiem żeby mieć tak wielką ochotę na robienie ludziom krzywdy. Gdzie będą listy? Gdzie mam podpisać?
|
![]() |
To jak to w końcu jest? 22 osoby podpisane pod wnioskiem o referendum w tym 15 sołtysów to według wójtowej 5 w porywach do 6 osób??? Ja rozumiem, że jest polonistką, ale żeby z matematyką być tak całkiem na bakier?
|
![]() |
Może 22-15=7:-)? Nie wiem, pojęcia nie mam skąd ta cyfra;-) Poparło ją ponad 2 tys osób- i myślę, że przynajmniej 2 tys osób zastanawia się nad tym jak to się stało, że dali się tak oszukać? Daliśmy się omamić pięknymi słówkami z kampanii wyborczej, obietnicami, że nasze dzieci będą najważniejsze. Nic o nas bez nas....aha a nawet na sesje nie chce wpuścić sołtysów, dyrektorów. No bo po co, jeszcze powiedzą prawdę. A radni? Gdzie wy jesteście? Możecie zakończyć ten cyrk szybciutko- trzeba tylko chcieć!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|