![]() |
Brawo tatuś. 2-letnie dzieci są niepełnoletnie dlatego, że nie odpowiadają za swoje czyny i nie wiedzą co robią. Szkoda, że ojciec też nie wiedział co robi.
|
![]() |
Dwuletnie dzieci naprawdę są niepełnoletnie? Brawo! Jak na to wpadłeś?
|
![]() |
"Gość" ten ojciec dziecka napewno bardzo to przeżył więc może oszczędź sobie swoich wywodów tępych nic nie zmieniających i nie wynoszących do tej sprawy.... Widać że inteligencją nie grzeszysz więc daruj sobie.....
|
![]() |
To stwierdzenie jest truizmem. Ale jak widać nie dla wszystkich. Nie dla ojca śp dziecka, oraz nie dla Ciebie. Brawo. Jednak nie dla Ciebie.
|
![]() |
"dziecka napewno bardzo to przeżył" - szkoda, że dziecko nie przeżyło. Nie ma powodu dla którego miałbym usprawiedliwiać nieodpowiedzialność opiekunów dziecka. To ich wina. Oni są winni śmierci tego dziecka.
|
![]() |
Jak ktoś potrafi przejechać swoje dziecko - to Twoje też by przejechał. Dlaczego go bronisz?
|
![]() |
"Pod opieka babci" to sie babka poopiekowala xd
|
![]() |
Pod takimi informacjami powinno być wyłączone dodawanie komentarzy, zastanówcie się co piszecie.
|
![]() |
Wspolczuje rodzicom ...To byl wypadek i kazdego moze to spotkac. Prosze nie obwiniajcie nikogo bo to nic nie zmieni, a moze doorowadzic do jeszcze wiekszej tragedi. Proszę wspierajcie rodzinę.
|
![]() |
WYŁĄCZYĆ KOMENTARZE !!! LUDZIE, LITOŚCI !!!
|
![]() |
Tragedia straszna. Wspolczuje ojcu ze musi zyc dalej z taka swiadomoscia... A zal mi debili ktorzy tu troluja to tylko swiadczy jakimi pustakami jestescie.... Sam mam dzieci i wiem jak nie wiele trzeba o chwile nieuwagi....
|
![]() |
Wyrazy współczucia!
|
![]() |
Wyrazy współczucia, ta informacja ogromnie mną wstrząsnęła. Niech większość trolujących, zastanowi się, zanim cos głupiego pod tą informacją napisze.
|
![]() |
"a moze doorowadzic do jeszcze wiekszej tragedi" - czy może być większa niż strata własnego dziecka?
|
![]() |
Ja się niestety niezbyt na tym znam... Dlatego też ciężko będzie mi pomóc...
|
![]() |
wyrazy współczucia ...... takie malutkie dzieci będę miały nowe życie w 1000 letnim królestwie JEZUSA WSZECHMOGĄCEGO - nie jestem Świadkiem Jehowy ani nic z tych rzeczy ..... wyszukiwarka : " jedyny lek na depresje lęki uzależnienia "
|
![]() |
Debile a nie opiekunowie
|
![]() |
brawo tatuś. 2-letnie dzieci są niepełnoletnie dlatego, że nie odpowiadają za swoje czyny i nie wiedzą co robią. szkoda, że ojciec też nie wiedział co robi.głąbie od*** się od ojca w tragedii. babcia tak pilnowała chłopca. tragedia rodzinna a ty jeszcze ich dobijasz. |
![]() |
Glebokie wyrazy współczucia lacze sie w bólu niech aniolki czowaja na nim
|
![]() |
Jakim trzeba być potworem żeby w takiej tragedii tak pisać do ojca i go dobijac! Ogromne wyrazu współczucia! A Ty tatusiu tego Aniołka bądź silny! Synu będzie czuwał nad Tobą i pamiętaj że to nie jest Twoja wina!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|