![]() |
dom o pow. 142 mkw. (145 tys. zł), - PADŁEM :)
|
![]() |
dom o pow. 240 mkw. (200 tys. zł) -co na to Urzad Skarbowy ????
|
![]() |
Piszecie o Janowie Lubelskim a burmistrz Janowa Podlaskiego , coś nie tak , według mnie Janowa Lubelskiego.
|
![]() |
napiszcie ile szaracy zarabiają (2 tys. bruto x 12 miesięcy=24 tys, a oni ok. 140 tys), bo ci przy korycie to wiemy, że sobie krzywdy nie dzxdzą zrobić
|
![]() |
Teraz widać jak na dłoni, ze warto było te wybory w 2014 sfałszować
|
![]() |
Strasznie zaniżone wartości gospodarstw rolnych
|
![]() |
a kto da więcej za gospodarstwo, wyceniać mozna dużo tylko płacić za to nie chcą
|
![]() |
no to zobaczymy jakby doszło do sprzedaży, bo to się liczy jako gospodarstwo bo jest ponad 1 ha a w tym wszystko jako z mozliwością zabudowy, bo nie sądzę aby ich właściciele będc "przy korycie" nie zadbali o to aby je przekształcić na możliwość zabudowy a to już całkiem inna wartość, dużo wyższa. Prawdopodobnie tak było też z byłym starostą, że miał kupować masę ziemi rolnej nad jeziorem a później ją przekształcił na rekreacyjna |
![]() |
redaktorowi Janowy się poplątały. Podlaski z Lubelskim w przypadku wójta
|
![]() |
burmistrza a nie wójta
|
![]() |
redachtorku to nie o Janów Podlaski chodzi tylko o Lubelski. Piszesz i nawet nie spojrzysz na mapę...
|
![]() |
Średnia cena za 1 ha ziemi rolnej ok 40 tysięcy wg GUS więc zaniżone te wartości
|
![]() |
mam 5,5 ha w jednym kawałku klasa II i III równina ile mi dasz za to
|
![]() |
Napisz w której gminie
|
![]() |
proponuję zacząć od 200 tyś ale jak chcesz to możesz przeliczyć sobie wg oświadczeń wójtów i zobaczysz co wyjdzie za 5,5 ha |
![]() |
myślałem o takiej kwocie ale czy by kto dał jest to na pograniczu gminy potok i szastarki
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|