ten młody wilk nie taki młody... ,,Prymus, pamiętaj, złapią cie za rękę, mów że to nie twoje ręka...''
|
|
ten młody wilk nie taki młody... ,,Prymus, pamiętaj, złapią cie za rękę, mów że to nie twoje ręka...''Cały sęk w tym że nikogo za rękę nie złapali, a z tekstu wynika że to nawet nie rzekoma pokrzywdzona oskarża ale jakiś dziennikarz śledczy. Jak ma dowody że zgwałcił dziewczynę, niech idzie do sądu bo internet przyjmie wszysto byle aferę i sensację nakręcić |
|
Na TVP INFO napisali ze jest niewinny, to pewnie tak jest... hahahah
|
|
Na TVP INFO napisali ze jest niewinny, to pewnie tak jest... hahahahTa napisali... akurat tam oglondajoncy to umio* czytać. *-pisownia celowa. |
|
wystarczy pooglądać i posłuchać tego pana i nie dziwi nic
|
|
Paliwasie ożyleś? Wczoraj po odejściu Burego - chociaż to nie moja bajka- rozpaczałeś,dzisiaj po odejsciu Muchy- też nie moja bajka- zamurowało Cię. Chcę ci jeszcze podesłać nową informacje ; W Tvnie zwalniają twoich , Wszędzie słychać lewaków wycie - czyli znakomicie.Na TVP INFO napisali ze jest niewinny, to pewnie tak jest... hahahahTa napisali... akurat tam oglondajoncy to umio* czytać. *-pisownia celowa. |
|
Wobraź sobie że tvn to nie moja bajka... a bardziej niż wycie lewaków, piękniejszy dla mych uszu jest kwik pissowców...Paliwasie ożyleś? Wczoraj po odejściu Burego - chociaż to nie moja bajka- rozpaczałeś,dzisiaj po odejsciu Muchy- też nie moja bajka- zamurowało Cię. Chcę ci jeszcze podesłać nową informacje ; W Tvnie zwalniają twoich , Wszędzie słychać lewaków wycie - czyli znakomicie.Na TVP INFO napisali ze jest niewinny, to pewnie tak jest... hahahahTa napisali... akurat tam oglondajoncy to umio* czytać. *-pisownia celowa. |
|
Warto tu przypomnieć incydent z politycznego życiorysu posła Sławomira Nitrasa: celowo i z rozmysłem uruchomił całą machinę propagandową, żeby zniszczyć wizerunek kobiety starającej się o urząd prezydenta Szczecina. Udało się. Wygrał przeciwnik z PO. Sławomir Nitras nigdy nie przeprosił, nigdy nie wykazał skruchy, a wręcz przeciwnie. Drugi przykład wiarygodności członków PO: wczoraj przed południem zapytywana posłanka Mucha kategorycznie twierdziła, że nic się nie dzieje i to nieprawda, że szykuje się jakiś jej transfer. Po 2 godzinach okazało się, że plotki się sprawdziły. Wiarygodność ludzi z PO = 0
|
|
Wiarygodność ludzi z PO = 0Buhahahahaha. Jak Szumowskiego w sprawie respiratorów, Macierewicza w sprawie wybuchu...Zmień lekarza. Ten Cię okłamuje. I lecz się na nogi |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|