"Niech jadą"... To pojechali. Kto im sugerował wyjazd?
|
|
Osoby śledzące wszystkie przepychanki z pediatrią w naszym regionie, jak chociażby Zamość i Hrubieszów, mogły dostrzec moją wcześniejszą opinię wyrażającą obawy przed kompletną zapaścią! Wtedy to rożnego autoramentu bezmózgowcy atakowali mnie stawiając niedorzeczną tezę o rzekomej chęci dyskredytowania decydentów oraz chęci szkodzenia wizerunkowi władz centralnych! Nie odczuwam żadnej satysfakcji z możliwości ucieknięcia się do frazy typu, "a nie mówiłem"? Pozwolę sobie jedynie zauważyć, że to sami rodzice poprzez wcześniej dokonane wybory skazują własne potomstwo na niebezpieczeństwo utraty zdrowia i życia!
|
|
Ale spoko - za kilka lat absolwenci medycyny opuszczą mury KUL-u, pewnie od razu ze specjalizacjami, i powrócą czasy wpychania do pieca na trzy zdrowaśki - problem sam się rozwiąże.
|
|
najpierw zlikwidowali firmy POtem gospodarstwa rolne a teraz czas na szpitale NAROD WYBRANY RZADZI ale przeciez dal 500 plus
|
|
Tam gdzie nie ma pediatrii dziecięcej tam nie ma przyszłości dla rodziców z dziećmi. Opole Lubelskie i okolice to niestety bieda i jak nie jesteś emerytem lub rolnikiem to lepiej wyjechać do Lublina lub Puław. Sorry wyborcy PIS ale sami na siebie ukręciliście bata
|
|
Niech żyje nam PIS owski stan. ☹️
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|