... taka sytuacja w Teksasie czy Arizonie byłaby nie do pomyślenia!
|
|
Co to jest "weryfikacja okoliczności danego punktu"?
|
|
... taka sytuacja w Teksasie czy Arizonie byłaby nie do pomyślenia!Nikt cię tu na siłę nie trzyma przecież. A do Stanów możesz się już dostać bez wizy. Wróć na co czekasz? |
|
Czym się tu oburzać...? Czy "oburzony" "uprzejmie donoszący mi zagwarantuje, że wśród tych setek tysięcy uchodźców nie ma bandytów, złodziei, gwałcicieli, pedofilów i innych przestępców... którzy przy okazji zwiali z ukrainy i zostali wpuszczeni bez żadnej weryfikacji do polski...? I nie mam tu na myśli śniadych studentów bo to inna jeszcze inna bajka..!
Zobaczycie co będzie siedziało za kilka tygodni...! Wiem prawda boli... możecie mnie minusować, mam to w d...
|
|
Ptasie móżdżki homofobów nie rozumieją, że ciapate i czarne byczki z białorusi nie mają u nas żadnych szans. W lubelskim "murzyn" na ulicy wzbudza sensację, a co dopiero grupka chodząca od domu do domu. Oni o tym nie wiedzą, ale że okoliczne chłopki roztropki też tego nie wiedzą?
|
|
Czym się tu oburzać...? Czy "oburzony" "uprzejmie donoszący mi zagwarantuje, że wśród tych setek tysięcy uchodźców nie ma bandytów, złodziei, gwałcicieli, pedofilów i innych przestępców... którzy przy okazji zwiali z ukrainy i zostali wpuszczeni bez żadnej weryfikacji do polski...? I nie mam tu na myśli śniadych studentów bo to inna jeszcze inna bajka..! Zobaczycie co będzie siedziało za kilka tygodni...! Wiem prawda boli... możecie mnie minusować, mam to w d...Sugerujesz baranie, że te setki tysiący kobiet i dzieci nas zaczną gwałcić, napadać i pedofilować? W d.... to masz kij który ci został z pasowania na rycerza maryji i koła miłośników gazety polskiej. Ptasie móżdżki. |
|
"Ptasie móżdżki homofobów nie rozumieją"...?1?!?! fiej, wytrzeźfiej...
|
|
Ohoho widze ze juz lewacka bolszewia działa, juz nie mozna napisac uchodzca . Ukraince maja najwiecej chorych na hiv/aids w europie, a my ich wpuszczamy bez zadnych kart medycznych bez zadnej weryfikacji. Oj odbije to sie nam czkawką...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|