Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
I jak w tym kraju ma być dobrze, jak tacy głupi ludzie mają prawa wyborcze...
Odpowiedz
Żydziura.
Odpowiedz
@Paliwacuch - nie chojracz bo sam byś się skusił na 50 tysi od szwabskiego dyrektora. Buhaha
Odpowiedz
 No proszę! Paliwas chce z braku wiedzy  obalić konstytucję . A zawsze krzyczał z Wałęsą i PełO, Konstytucja!Konstytucja! Zawsze cię przestrzegałem- jedynie dobrze udaje  so ci się udaje to kopiuj ,wklej cytaty mądrzejszych od siebie. I nawet wiem co mi odpiszesz -dwa słowa.
Odpowiedz
Racja. Jak miłość to z polskim szefem. I z tej okazji przypominamy byłego prezesa TVP i ślub stulecia z asystentką. Co prawda była żona ale została szybko "odstrzelona" przez biskupów i pan Jacek mógł w miłości i czystości z komunią w ustach zaślubin asystentkę. A na tym weselu nie byłem, wódki z pisakami nie piłem i jestem z tego dumny. Ale podobno jeden marszałek z PiS ostro zabalowal......
 Zapomniałeś o ołtarzyku tuska i jego ślubie kościelnym?
Odpowiedz
No proszę! Paliwas chce z braku wiedzy  obalić konstytucję . A zawsze krzyczał z Wałęsą i PełO, Konstytucja!Konstytucja! Zawsze cię przestrzegałem- jedynie dobrze udaje  so ci się udaje to kopiuj ,wklej cytaty mądrzejszych od siebie. I nawet wiem co mi odpiszesz -dwa słowa.
 A skąd ty niby wiesz co robiłem i co zamierzam... skonsultuj swoją wiedzę z lekarzem bądź farmaceutą. ***** ***
Odpowiedz
@Paliwacuch - nie chojracz bo sam byś się skusił na 50 tysi od szwabskiego dyrektora. Buhaha
 :)
Odpowiedz
Ty Kroll tobie się nick pomylił! Powinno być Troll!
Odpowiedz
Niebawem należy spodziewać się frontalnego ataku pod adresem autora powyższego artykułu! Oczywiście nie za myśl przewodnią mającą na celu ostrzeżenie naiwnych, ale za to, iż napisali o byłej już wieloletniej katechetce jednej z ryckich szkół!
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...