I jak w tym kraju ma być dobrze, jak tacy głupi ludzie mają prawa wyborcze...
|
|
Żydziura.
|
|
@Paliwacuch - nie chojracz bo sam byś się skusił na 50 tysi od szwabskiego dyrektora. Buhaha
|
|
I jak w tym kraju ma być dobrze, jak tacy głupi ludzie mają prawa wyborcze...No proszę! Paliwas chce z braku wiedzy obalić konstytucję . A zawsze krzyczał z Wałęsą i PełO, Konstytucja!Konstytucja! Zawsze cię przestrzegałem- jedynie dobrze udaje so ci się udaje to kopiuj ,wklej cytaty mądrzejszych od siebie. I nawet wiem co mi odpiszesz -dwa słowa. |
|
Racja. Jak miłość to z polskim szefem. I z tej okazji przypominamy byłego prezesa TVP i ślub stulecia z asystentką. Co prawda była żona ale została szybko "odstrzelona" przez biskupów i pan Jacek mógł w miłości i czystości z komunią w ustach zaślubin asystentkę. A na tym weselu nie byłem, wódki z pisakami nie piłem i jestem z tego dumny. Ale podobno jeden marszałek z PiS ostro zabalowal......Zapomniałeś o ołtarzyku tuska i jego ślubie kościelnym? |
|
A skąd ty niby wiesz co robiłem i co zamierzam... skonsultuj swoją wiedzę z lekarzem bądź farmaceutą. ***** ***I jak w tym kraju ma być dobrze, jak tacy głupi ludzie mają prawa wyborcze...No proszę! Paliwas chce z braku wiedzy obalić konstytucję . A zawsze krzyczał z Wałęsą i PełO, Konstytucja!Konstytucja! Zawsze cię przestrzegałem- jedynie dobrze udaje so ci się udaje to kopiuj ,wklej cytaty mądrzejszych od siebie. I nawet wiem co mi odpiszesz -dwa słowa. |
|
@Paliwacuch - nie chojracz bo sam byś się skusił na 50 tysi od szwabskiego dyrektora. Buhaha:) |
|
Ty Kroll tobie się nick pomylił! Powinno być Troll!
|
|
Niebawem należy spodziewać się frontalnego ataku pod adresem autora powyższego artykułu! Oczywiście nie za myśl przewodnią mającą na celu ostrzeżenie naiwnych, ale za to, iż napisali o byłej już wieloletniej katechetce jednej z ryckich szkół!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|