W Zamościu właśnie mają nazwać skwer im zmarłej pary prezydenckiej, ona miała tylko jedno dziecko, a szwagier najbliżej to wie najlepiej - teraz już wiadomo dlaczego, nawet jej wygląd, twarz głęboko zmarszczona to pokazują - dlatego krzyczę nie. To to samo jak nazwanie im JPII szkół kiedy wiadomo że JPII przeciwnikiem pedofili nie był i dzieci nie chronił. Ludzie zastaniecie się. Pojedźcie w świat i popatrzcie nawet taka Malezja jest lata świetne przed nami a Polska to za*** i trzeci swiat
|
|
Jeszcze nie mogę uwierzyć, pomyślałem sobie teraz że ten starszy pan co on zawsze z kotka i każdego dnia tylko o kotce mówi, że on naprawdę musi się bać Kobiet kiedy takie rzeczy mówi, kiedyś była przy nim mądra babka Kluzik - Rostkowska i jeszcze taka mądra blondyna z nią- wszystkie poszły w odstawkę, pozostałe w tej kadencji min wszystkie 3 becie co one chciały ale on nie chciał i posłał je do Parlamentu Europejskiego
|
|
Ale bredzisz Robercie...
|
|
Bredzisz krollu...
|
|
O piciu przez około 20 lat to wie z autopsji ? A panią Krysię bezdzietną tylko na dwa lata? Ośmieszanie starego safanduły ciąg dalszy . Co występ to nowe „perełki" , ale trzeba coś wymyślać przecież publiczność ciągle ta sama .
|
|
Mnie zastanawia dlaczego ci wszyscy mądrzy doradcy prezesa nie powiedzą min czarnek nie powiedzą mu prawdy....za aby więcej dzieci się rodziło Kobiety w Polsce powinny czuć się bezpieczna i nie o pieniądze tu chodzi i żadne 500+ bo to ważne do patogii....ale o służbę zdrowia na poziomie oddziały położnicze i pedriatrii których coraz mniej i coraz więcej jest zamykanych, bezpłatne żłobki przedszkola opiekę medyczną i stomatogiczna, bezpieczną bezplatna szkole i tanie mieszkania, tego wszystkiego w Polsce nie ma....jest za to dokładnie odwrotnie. Dodam jeszcze że większości krajów a świecie wystarczy czy kiedy mężczyzna pracuje aby utrzymać rodzinę, jeśli pracuje kobieta są to dodatkowe extra pieniądze. Aaa i jeszcze jedno pedofia także w kościele jest wypalana do zywego gorącym żelazem, a w Polsce trzech księży pedofili na 100 jest skazywanych
|
|
Szeregowy pośle Jarosławie, co o dzieciach i kobietach wiesz najwięcej,idź pan już na polityczną emeryturę. Ja tak ładnie proszę.
|
|
O piciu przez około 20 lat to wie z autopsji ? A panią Krysię bezdzietną tylko na dwa lata? Ośmieszanie starego safanduły ciąg dalszy . Co występ to nowe „perełki" , ale trzeba coś wymyślać przecież publiczność ciągle ta sama .A czytałeś jakieś opracowanie na ten temat? |
|
A jak się mają twoje plemniki? Masz się czym pochwalić?Bredzisz krollu...Ja bredzę? Czy twoje słonko i pracodawca Jarosław bredzi? Czy może wejrzałeś na kobiety swoje i prawdę głoszoną przez człowieka z najmniejszym odsetkiem zmarnowanych plemników w historii wolskiej? |
|
Stary zgred który uważa że na wszystkim się zna
|
|
Na jaką polityczna emeryturę może wreszcie by ten stary żałosny safandula wziął się za uczciwa pracę....bo bardziej przypomina mi moich sąsiadów z sąsiedniego budynku, elementy jakich mało mieszkania komunalne mieszka tam 4-5 osób jedna chyba tylko jako tako pracuje, nie płacą czynszu kradną energię i o zgrozo rozpoczęli remont ich domu - na nasz podatnikow koszt - o zgrozo 420tys. Śmieją się z tych co mają własne za ciężko zarobione pieniądze mieszkania, kredyty itd. To jest elektorat pisu.....adres chętnie podam
|
|
Piszesz , aby coś napisać. Za każdy wpis ci płacą bez względu na zawartość ?O piciu przez około 20 lat to wie z autopsji ? A panią Krysię bezdzietną tylko na dwa lata? Ośmieszanie starego safanduły ciąg dalszy . Co występ to nowe „perełki" , ale trzeba coś wymyślać przecież publiczność ciągle ta sama .A czytałeś jakieś opracowanie na ten temat? |
|
A masz coś do powiedzenia na pytanie które ci zadałem? Czy tylko wylewasz złość na Kaczyńskiego?Piszesz , aby coś napisać. Za każdy wpis ci płacą bez względu na zawartość ?O piciu przez około 20 lat to wie z autopsji ? A panią Krysię bezdzietną tylko na dwa lata? Ośmieszanie starego safanduły ciąg dalszy . Co występ to nowe „perełki" , ale trzeba coś wymyślać przecież publiczność ciągle ta sama .A czytałeś jakieś opracowanie na ten temat? |
|
stary obszczancu juz czas abys odszedl na wieki
|
|
Kaczor nie potrafi o własne buty zadbać, a urządza życie innym. Coraz mniej kobiet decyduje się na ciążę, skoro w PiSowskim kraju zaraz po zajściu są wpisywane do rejestru ciąż, skoro katabas ma do powiedzenia w sprawie ciąży więcej, niż lekarz, skoro półmózdzy politycy wprowadzają prawa, które ograniczają prawa kobiet do doecydowaniu o swoim organizmie, skoro wreszcie nie ma odpowiedniej ilości żłobków i przedszkoli, a szkoły bywają niedogrzane. I jak tu się decydować na dzieci? A człowiek i tak w dodatku nie wie, czy nie wyrośnie z takiego bachorzęcia coś na kształt JarKacza...
|
|
Ja wczoraj byłem w sklepie.....w Lidlu poniewaz na kasie samoobsługowej pokazywało mi inna cenę niż powinna być i była na półce poprosiłem obsługę o pomoc.....podszedł pan i od razu z pretensjami do mnie..."co z kasą nie potrafi sobie pan poradzić....-o Boże myślałem że go tam zaraz zabije, ale i tak musiałby podejść ponieważ miałem też wino, więc musiałby potwierdzić mój wiek...." choć ja wcześniej z uśmiechem do niego Od razu przypomiała mi się sytuacja z Kanady gdzie 5 razy prosilem panią z obsługi i przepraszalem, a pani mi " no problem " choć w kojece stało z 20 oosb i nikt z tych osób nawet nie skrzywił się - u nas od razu w takiej sytuacji by przekleństwa z kolejki poleciały .....ze my naprawde jesteśmy gdzieś na drzewie jak dzikusy, nie obrażając prawdziwych dzikusów.
My Polacy zas...masz inny kolor skóry - ŹLE. Nie chodzisz do kościoła - ŹLE. Chodzisz do innego kościoła ŹLE. Jesz co innego niż my- ŹLE. Mówisz co innego niż my inaczej myślisz - ŹLE
|
|
A co? Szukasz kogoś kto ci postawi? Tak ci słabo płacą za te wpisy?A jak się mają twoje kobiety? Dają w szyję pisowskim zwyczajem jak to mawia prezes?A jak się mają twoje plemniki? Masz się czym pochwalić?Bredzisz krollu...Ja bredzę? Czy twoje słonko i pracodawca Jarosław bredzi? Czy może wejrzałeś na kobiety swoje i prawdę głoszoną przez człowieka z najmniejszym odsetkiem zmarnowanych plemników w historii wolskiej? |
|
Bardziej ciekawi mnie co o tym sądzi marta kaczyńska smuniewska dubieniecka zielińska
|
|
Bardziej ciekawi mnie co o tym sądzi marta kaczyńska smuniewska dubieniecka zielińskaZnakomity komentarz!!! |
|
Naczelnik dobrze powiedział. Wystarczy wizyta w kilku losowo wybranych pubach. Jak się myśli o bajlando to na posiadanie dzieci można liczyć najwyżej w sytuacji braku ogumienia lub jego awarii.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|