![]() |
"Niestety w Lublinie będę tylko w weekendy - tłumaczy"
... jak ją puści z Warszawy ten ekonomista od Tuska, Janusz Jankowiak, który jest jej nowym chłopakiem.
W weekendy są w Warszawie najlepsze imprezy przecież. Warto wyjeżdżać na lubelską wieś ?
|
![]() |
Widzicie dzieci, mama ma nowa prace samochod faceta a wy....
|
![]() |
warszawa? imprezy? tos dal do pieca |
![]() |
Mucha wybrała stolicę niż Kaczy zaścianek jakim jest Lublin.
|
![]() |
Ja też bym tak chciała, jestem po studiach ekonomicznych, uważam się za śliczną dziewczynę.
Od roku szukam uczciwej pracy bezskutecznie. Czy znajdzie Pani dla mnie stanowisko w Warszawie ?
Iza
|
![]() |
Wpierw takiego spojrzenia się nie miało,bo co innego się zachciało,a życie swoje zrobi,tęsknota już wychodzi.
|
![]() |
Żenujące. Kobieta, która nigdy się dziećmi nie zajmowała, tylko swoją karierą. Zostawiła dwóch udanych synów, oddała ich bez walki, bo spieszno jej było do rządowej posady i lodów kręconych z nowym-starym kochankiem, opowiada o tęsknocie za dziećmi. Rzygać mi się chce. Nawet hipokryzja ma swoje granice.
|
![]() |
tez sie podpisuje pod ta wypowiedzia |
![]() |
Poczuła psi swąd, jak Gardias; wyrwało się to z prowincji do wilekiego miasta, zbajerowane przez wyliniałego kocura ze stolycy, he, he. Też chciałbym miec 19 lat młodszą ;-) Ale kasy mam za malo. Ot, kobieta to proste zwierzę.
|
![]() |
A czemu tu się dziwić? Najważniejsze to dogonić Europę w tym co najgłupsze. Dlatego mąż, dzieci są niczym przy karierze, ustawionym narzeczonym, itd. Po co komu rodzina? Trzeba iść z duchem czasu i lansować zw.homoseksualne oraz wprowadzać do parlamentu kogoś kto podaje, ze jest kobietą, chociaż wygląd (nie mam na myśli ubioru) całkowicie temu zaprzecza. Czuję się jak w cyrku.
|
![]() |
Prośba, niech pracuje w Warszawie jak najdłużej. Na dziś nie widzę żadnych korzyści dla Lubelszczyzny.
|
![]() |
|
![]() |
To mąż, będzie mógł pójść wcześniej o 6 lat na emeryturę, jak chce Pawlak, bo wychowuje dwoje dzieci.
|
![]() |
Nie chrzań ! Każdy ma w życiu swoje 5 minut. Jej synowie to nie małe dzieci. Matka nie musi walczyć o swoje dzieci, dzieci mają też ojca i to odpowiedzialnego i dobrego ojca. Gazety ze wszystkiego robią sensację i krzykliwe tytuły. Pani Mucha jest teraz ministrem pracuje dla dobra kraju a więc i nas wszystkich. To jej sprawa jak układa sobie życie prywatne i komu kręci lody (żenujące określenie) Ministerstwo Sportu to nie bajka,kilka miesięcy zostało do mistrzostw w piłce nożnej, a w PZPN bagno i tylko Pani Minister może ratować nasz wizerunek , jest wybitnym fachowcem i spoczywa na niej olbrzymia odpowiedzialność. Dzięki tak oddanym i pracowitym ludziom Polska będzie rosła w siłę a ludziom będzie żyło się dostatniej. Pewno głosowałaś na PiS lub Palikota i nie potrafisz obiektywnie patrzeć na sprawy naszego kraju i Europy. |
![]() |
Niech o miejsca pracy w lublinie.
Bardzo się tu przydadzą. Inaczej czeka Nas upadek.
|
![]() |
hahaha ... |
![]() |
Przecież "Polska jest najważniejsza". Więc dlaczego się dziwicie.
|
![]() |
[quote name='Juzef' timestamp='1323256463' post='567064']
Mucha wybrała stolicę niż Kaczy zaścianek jakim jest Lublin.
[/quote
Warszawa wygrała z dziećmi. Przyjemność przed odpowiedzialnością
|
![]() |
Widać że rostanie z męzem nastąpiło poprawnie [chociaz rozwód z klasa bedzie rozwodem i delimatem dzieci i rodziców]ważne aby nie zapominała o synach byłym meżu????? a szczególnie o Lublinie tu się WYPROMOWALA tu LUBLINANIE na nią GłOSOWALI aniw Wawa czy Gdansk ,Powinna zawdzięczac mieszkancom i miastu .Dlatego Lublin prosi o poparcie minimum PŁYWALNI Olimpijskiej dla utalentowanych pływaków Czerniak ,Radlinska i wielu wielu innych
|
![]() |
A ja jak w wariatkowie-tylko zastanawiam się kto zwariował: ja czy oni?! |
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|