Czy go-win i kasiniak-kamyk startują w jakimś konkursie na komendanta obozu koncentracyjnego?
|
|
„…Szczepienie COVID u dzieci wiąże się z ryzykiem i zerowymi korzyściami, jest nieetyczne i niepotrzebne. Jako ojciec chcę chronić swoje własne dzieci, a jako lekarz chcę chronić wszystkie dzieci….”Dr Anthony Hinton
|
|
„…Badanie przeprowadzone przez University of Oxford (preprint) sugeruje, że zmuszanie dzieci do samoizolacji było „niepotrzebne” i „destrukcyjne”…”
|
|
„…Szczepienie COVID u dzieci wiąże się z ryzykiem i zerowymi korzyściami, jest nieetyczne i niepotrzebne. Jako ojciec chcę chronić swoje własne dzieci, a jako lekarz chcę chronić wszystkie dzieci….”Dr Anthony HintonKiedy trzysta lat temu wprowadzano pierwsze szczepienia, antyszczepy głosiły że bezpieczniejsze i skuteczniejsze są lewatywy połączone z puszczaniem krwi. I wtedy też wśród nich byli dyplomowani lekarze. Mamy 21 wiek, a mentalność tych durni nic się nie zmieniła. XD |
|
„…Szczepienie COVID u dzieci wiąże się z ryzykiem i zerowymi korzyściami, jest nieetyczne i niepotrzebne. Jako ojciec chcę chronić swoje własne dzieci, a jako lekarz chcę chronić wszystkie dzieci….”Dr Anthony HintonNapisz proszę jaką specjalizację ma pan dr.Anthony Hinton . Może pan dr . jest laryngologiem w Birmingham i ma dorosłe dzieci a wypowiedź została zmanipulowana przez antyszczepiokowców ? |
|
***s://***youtube.com/watch?v=XRk1nTMsu50
|
|
WON kłamcy!! Dość kłamstw na temat urojonej pandemii
|
|
Starczy kłamstw o pseudopqndemii
Politycy SKOŃCZCIE KŁAMAĆ
|
|
Starczy kłamstw o pseudopqndemii Politycy SKOŃCZCIE KŁAMAĆJakiś przykład tych kłamstw? Chociaż jeden? A może chcesz porozmawiać o pomaseczkowej grzybicy płuc, albo o kwasicy wywołanej noszeniem maseczek? Dużo zagonów w ich wyniku udokumentowano? Jaką jest prawda na ten temat? XD |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|