Gdyby tak wnikliwie przejrzeć wpisy pod tego typu artykułami to wychodzi, że każde nowe miejsce pracy w mieście wiąże się z zarobkami max 2k - i nieważne czy mowa o branży IT czy o pracy na magazynie. Oczywiście piszą tak ludzie, którzy kompletnie się nie znają na temacie, ale chęć napisania jakiegokolwiek negatywnego komentarza jest od nich silniejsza.
|
|
i to jest dobra wiadomość :)
|
|
Czechy, Niemcy, Chiny, Francja...
Lublin leży jeszcze w Polsce?
|
|
Niewolnictwo.
|
|
Czy Pan Prezydent ŻUK już osobiście "zadbał" o to, aby firma ta miała podobny kontrakt jak amerykańska firma BAXTER Manufacturing Sp. z o.o. przy ul. Wojciechowskiej 42B w Lublinie, tzn. wyprowadzanie zysku przez 10 lat bez podatku w Polsce, po czym likwidacja i "przeprowadzka" na Słowację?
|
|
"Jakos fabryka oswietlenia Varroc poszla pod Lubartow a nie do Lublina wiec jak to jest z tym przyciaganiem inwestorow. " głupi jeste czy tylko udajesz, chyba nie myślisz ze to Lubartów ich ściągnął, poszli tam bo tam był taki teren
|
|
przecież to nie żuk ustala podatki w Polsce
|
|
Jakos fabryka oswietlenia Varroc poszla pod Lubartow a nie do Lublina wiec jak to jest z tym przyciaganiem inwestorow.Nie siej propagandy rodem z tvp info, UM wychodził fabryke oświetlenia a jedyny tak duży teren był najbliżej w Niemcach. Lepiej żeby sie rozwijały ościenne gminny czy żeby fabryka powstała w innym województwie? |
|
Mogłby dziennik rzucić jakis news gdzie sie kościół nowy buduje, żeby pisowskie towarzystwo sie mogło wyszumieć.
|
|
Varroc ma być w Niemcach a to powiat lubelski i ma dobry dojazd z Lublina, więc koniec narzekania
|
|
Psnie sagan ile dopłacamy do tych inwestorów którzy nie inwestują tylko wynajmują od dewelopera który wybudował w strefie powierzchnie na wynajem????mniej niż do Ciebie... |
|
Może zatrudniać tam nauczycieli wreszcie zobaczyli by jak się pracuję
|
|
Oj szkoda szkoda mi tej Lubelszczyzny. Mieszkałem tam od urodzenia, ponad 30 lat. I słabo było z pracą. Teraz mieszkam w dolnośląskim (od 4 lat) i dla mnie to żadne ździwienie, że coś się buduje oprócz hipermarketów i banków. Co jakiś czas słyszę, że powstają nowe firmy a wraz z tym miejsca pracy. Tutaj to taki standard i to nie musi dotyczyć wielkich miast. W moim przypadku jest to 35 tys. miasto, jakieś niecałe 30 km od Wrocławia. Powiem, że pięknie jest patrzeć jak z jednej strony miasta powstają nowe miejsca pracy a z drugiej strony wznoszone są nowe bloki, osiedla i dzielnice. I tego z całego serca życzę Lublinowi i jego mieszkańcom.
|
|
Oj szkoda szkoda mi tej Lubelszczyzny. Mieszkałem tam od urodzenia, ponad 30 lat. I słabo było z pracą. Teraz mieszkam w dolnośląskim (od 4 lat) i dla mnie to żadne ździwienie, że coś się buduje oprócz hipermarketów i banków. Co jakiś czas słyszę, że powstają nowe firmy a wraz z tym miejsca pracy. Tutaj to taki standard i to nie musi dotyczyć wielkich miast. W moim przypadku jest to 35 tys. miasto, jakieś niecałe 30 km od Wrocławia. Powiem, że pięknie jest patrzeć jak z jednej strony miasta powstają nowe miejsca pracy a z drugiej strony wznoszone są nowe bloki, osiedla i dzielnice. I tego z całego serca życzę Lublinowi i jego mieszkańcom.Na zachodzie nie macie tylu tępych pisowskich trolli, rownież pozdrawiamy. |
|
Może zatrudniać tam nauczycieli wreszcie zobaczyli by jak się pracujęDo twojej edukacji reki jak widać nie przyłozyli. |
|
,,pisior,,a do twojej rękę przyłozyli-nie , proponuje zmień zawód skoro twierdzisz ,że jesteś wykształconym człowiekiem do łopatu i heja.
|
|
Do you need a loan? Do you want to pay your bills? Do you want to be financially stable? All you need to do is contact us for more information on how to get started and get the loan you want. This offer is open to all who will be able to pay back in a timely manner. Note: the timeframe for repayment is negotiable, and with a 3% interest rate, simply write to us. Anthonydavidhhname@gmail.com
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|