W dobie 5G powinno się wyrzucić winnego z pracy !!!! Jak nie z winy serwera to z winy organizacji tego wyścigu upodlonych przedsiębiorców. !!!! Skandal !!!!
|
|
W dobie 5G powinno się wyrzucić winnego z pracy !!!! Jak nie z winy serwera to z winy organizacji tego wyścigu upodlonych przedsiębiorców. !!!! Skandal !!!!Po Nowym Roku zerknij na stronę urzędu to zobaczysz nagrody po 20tysięcy za sprawną realizację programu pomocowego. A ty o zwolnieniach piszesz :) |
|
ciekawe jaki % wszystkich które udało się do tej pory złożyć stanowią wnioski złożone przez działaczy PiS, ich rodziny lub kolegów :) pewnie 99,9% :)
|
|
Słuszną linię ma nasza władza. Nie pracuj, nie jedz, nie pij i nie odbieraj dzieci ze szkoły, tylko próbuj złożyć wniosek, bo to, jak twierdzi dyrektorka z LAWP, jest możliwe.
|
|
Ciekawe jak oni już złożyli wniosków na 50mln jak się od rana nie można zalogować do systemu
Lub z niego się wylogowuje bo się wiesza?
|
|
Od początku było wiadomo że będzie ogromna ilość wniosków i dlatego wystarczyło się odpowiednio wcześnie zalogować, ja się zalogowałem po 5 rano o cały czas utrzymywałem połączenie na portalu żeby złożyć wniosek po otwarciu naboru, dlatego mi się udało i to bez żadnych "oszustw hakerskich" jak sugerują niezadowoleni spóźnialscy . Miało być kto pierwszy ten lepszy a nie dla wszystkich przecież
|
|
Kto był cierpliwy ten złożył po co ta dyskusja
|
|
cyt. ,,– Jesteśmy na to przygotowani. Wprowadziliśmy rozwiązania, które zabezpieczają możliwość jednoczesnego składania wielu wniosków. Największe obciążenie systemu było jednak w momencie ich wypełniania. W momencie, gdy przedsiębiorcy mają już wypełnione dokumenty, ich wysłanie nie powinno być problemem – przekonuje Kędzierska.”
|
|
Przeceniacie działaczy PiS. Większość nie rozróżnia SHIFT od CAPS LOCK.
|
|
1400 pracownikow ratusza nie daje rady ????
|
|
Wszystkie dokumenty miałam przygotowane wcześniej, pozostało jedynie złożyć je w Urzędzie. Probę logowania podjęłam o 9.30, ale cały czas pojawiał się komunikat błąd strony lub serwer nie odpowiada. Przez 4 godziny nie odchodziłam od komputera i w końcu o 13.15 udało się mi zalogować, o 13.17 złożyłam wniosek w Urzędzie. Szczerze to jakaś kpina, cała akcja kompletnie nieprzygotowana, nikomu z moich znajomych którzy czatowali od rana nie udało się złożyć wniosku przed 13 jest więc to mocno podejrzane. Pewnie o 13 wyczerpał się limit dla wybrańców i dopiero wtedy odblokowali serwery....
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|