No to odliczamy:)
|
|
Proszę yyy yy pozwolić mi yyy skończyć.
|
|
Kończ Pan Panie Adamowicz yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
iyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
wstyduyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyoszczędź !
|
|
I, P-i-s a-k-t-a a-k-t-y p-o-r-n f-i-r-m-y ś-r-e-d-n--i-o-w-i-e-c-z-n-a R-O G-O-Ź-N-I-C-A oraz naczelna Jadziuchna :lol: (śmiech na całą gminę) ------- wydały Głos
Żałosne
|
|
Nie firmy tylko filmy ale najżałośniejszy to ten tłuścioszek z L.O. w brylach teraz yyyyyyyyyyyyyysię yyyyyyyyyyyyydowie yyyyyyyyyyco toyyyyyyypolityka
|
|
Jakie filmy ? Parno i gorąco ?
(firmy-gminne)
|
|
Nie parno tylko parnik i ziemniory dla Adamowicza. Pierwsze prosie w gminie.
|
|
Co za gmina, obojętnie kto zostanie wójtem, znajdą się ludzie z motłochu, którzy, tak ja teraz będą zaśmiecać opinię gminną. Matoły, idioci, dajcie spokój, pozwólcie działać czlowiekowi. Krytykujcie, jeśli jest za co, ale mądrze, konstruktywnie. Mieszkam w tej gminie i znam największych krzykaczy, którzy prezentują się także na tym forum. Barany, inaczej powiedzieć nie sposób.
|
|
Po tym co pokazał Kapłan ze swoimi kierownikami i za przyzwoleniem infułata Korszniewicza trudno będzie tę ekipę przelicytować w robieniu jeszcze gorszego syfu w gminie .Nie wiem co takiego musiał by zrobić Adamowicz żeby podpaść ludziom tak jak Kapłan . Na pewno musi zacząć od wyrzucenia na zbity pysk Panasiuka , Idzikowskiego , Mikołajczuka , Małka , Kurkusa , Szubińskiej .Ci działacze partyjni solidnie zapracowali na porządnego kopa w du pę .
|
|
No to miej nas panie boże w opiece jak nami mają rządzić tacy ludzie jak adamowicz...
|
|
No to miej nas panie boże w opiece jak nami mają rządzić tacy ludzie jak adamowicz...2. Nie będziesz brał imienia Pana Boga twego na daremnmo .A swoją drogą to gorszy niż Kapłan już się nam nie trafi . |
|
Po tym co pokazał Kapłan ze swoimi kierownikami i za przyzwoleniem infułata Korszniewicza trudno będzie tę ekipę przelicytować w robieniu jeszcze gorszego syfu w gminie .Nie wiem co takiego musiał by zrobić Adamowicz żeby podpaść ludziom tak jak Kapłan . Na pewno musi zacząć od wyrzucenia na zbity pysk Panasiuka , Idzikowskiego , Mikołajczuka , Małka , Kurkusa , Szubińskiej .Ci działacze partyjni solidnie zapracowali na porządnego kopa w du pę .Jeszcze pani od bibliotek, bo chyba nie ma pojecie o tym co robi... |
|
Jeszcze pani od bibliotek, bo chyba nie ma pojecie o tym co robi...A może by tak usunąć emerytowanych nauczycieli którzy nadal pracują chociaż mają emerytury a na to miejsce przyjąć kogoś młodego kto nie ma pracy . Dla przykładu emeryt Siłuch [mąż dyrektorki z Miś] emeryt Krzymowski uczy w Jelnicy dawny dyrektor w gminie Kąkolewnica [z Przychód] |
|
yyyyyyyyy no chyyyyyyyba ma yy Pani yyy rację ale yyyyyyy nie koniecznie y
|
|
A może by tak usunąć emerytowanych nauczycieli którzy nadal pracują chociaż mają emerytury a na to miejsce przyjąć kogoś młodego kto nie ma pracy . Dla przykładu emeryt Siłuch [mąż dyrektorki z Miś] emeryt Krzymowski uczy w Jelnicy dawny dyrektor w gminie Kąkolewnica [z Przychód]Nie mam nic do pracujacych emerytów, ale do ludzi którzy zajmują stanowiska, nie majac kompetencji i wykształcenia w tym kierunku.A niestety w naszej gminie takich pracowników jest wiele, stad burdel. |
|
Nie mam nic do pracujacych emerytów, ale do ludzi którzy zajmują stanowiska, nie majac kompetencji i wykształcenia w tym kierunku.A niestety w naszej gminie takich pracowników jest wiele, stad burdel.a czy adamowicz ma kompetencje do kierowania gminą? Dlatego bardzo się z tobą zgadzam |
|
a czy adamowicz ma kompetencje do kierowania gminą? Dlatego bardzo się z tobą zgadzamNiestety, musi upłynac troche czasu nim sie o tym przekonamy. A w zarzadzaniu jedna z najwazniejszych cech jest SZACUNEK DO PRACOWNIKÓW, i w tym wypadku WYBORCÓW... Tego niestety zabrakło Panu Kapłanowi i reszcie. |
|
a czy adamowicz ma kompetencje do kierowania gminą? Dlatego bardzo się z tobą zgadzamNiestety, musi upłynac troche czasu nim sie o tym przekonamy. A w zarzadzaniu jedna z najwazniejszych cech jest SZACUNEK DO PRACOWNIKÓW, i w tym wypadku WYBORCÓW... Tego niestety zabrakło Panu Kapłanowi i reszcie. |
|
Proszę yyyyyy pozwolić mi yyyyyyyyyyyy skończyć.
|
|
Proszę yyyyyy pozwolić mi yyyyyyyyyyyy skończyć.No rzeczywiście , ważący słowa Adamowicz nie ma szans w starciu ze "słowostrzelnym" Kapłanem który gładką mową może przebić niejednego . Szkoda tylko , że za tym potokiem obietnic Kapłana nie poszły żadne działania , poza obsadzeniem kolesi partyjnych na kierowniczych stanowiskach . Kapłan pokazał ze krowa co dużo ryczy daje mało mleka . |
Strona 1 z 599
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|