Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Biała Podlaska. Radni pokłócili się przy podzieleniu się opłatkiem

Utworzony przez crx, 31 grudnia 2010 r. o 11:25
Był czas,że nie do końca rozunmiałem byłych tzw."komunistów" i idąc za gawiedzią -podzielałem ich opinię.Teraz wiem,że gawiedź nią pozostanie,ale ja muszę iść do przodu.Chylę czoło przed tzw."komunistami" i powiem tylko jedno -to Wy mieliście rację!!!
Odpowiedz
crx napisał:
Był czas,że nie do końca rozunmiałem byłych tzw."komunistów" i idąc za gawiedzią -podzielałem ich opinię.Teraz wiem,że gawiedź nią pozostanie,ale ja muszę iść do przodu.Chylę czoło przed tzw."komunistami" i powiem tylko jedno -to Wy mieliście rację!!!
Odpowiedz
no i to jest po Bożemu, po co to dzielenie się opłatkiem, chyba tylko p oto aby była okazja do jeszcze jednej więcej awantury, przecz z judaszami. Jak ja nienawidzę tych pseudo kościelników robiących innym krzywdę, dbających tylko i wyłącznie o własny tyłek
Odpowiedz
Gość napisał:
no i to jest po Bożemu, po co to dzielenie się opłatkiem, chyba tylko p oto aby była okazja do jeszcze jednej więcej awantury, przecz z judaszami. Jak ja nienawidzę tych pseudo kościelników robiących innym krzywdę, dbających tylko i wyłącznie o własny tyłek
mówisz o Tadeuszu Ł. ?.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...