Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Biała Podlaska: Remont Podmiejskiej na razie nie ruszy

Utworzony przez Komentatorbpa, 30 czerwca 2021 r. o 14:25 Powrót do artykułu
Jaki włodarz takie udane inwestycje
Odpowiedz
Puczkowa to nienadawała sie do pracy w ZGL i jak widać w PGE tez nie bardzo :)
Odpowiedz
Prawdziwe dziennikarstwo polega na tym, że pokazujemy obydwie strony sporu. Niby Broniewicz prezentuje inne zdanie niż Prezydent, ale brakuje mi wypowiedzi p. Puczki. A może to naprawicie? Czytelnicy chętnie poznają drugą stronę barykady.
Odpowiedz
Szanowny Panie, jeśli PGE zechce w końcu odpowiedzieć, to oczywiście dodam do tekstu. Z mojej strony taka próba była, ale jak dotąd (od poniedziałku), nie doczekałam się odpowiedzi. Dziękuję za przypomnienie na czym polega "prawdziwe dziennikarstwo. Pozdrawiam. Ewelina Burda
Odpowiedz
Nie wiem jaką odpowiedzi udzieli PGE Dystrybucja , ale głównym problemem jest brak w ich planie nakładów na modernizację sieci energetycznych , nie mają na to funduszy niech każdy domyśli się. na co je przeznaczyli , a drugim jest sposób zarządzania spółką skarbu państwa, ciągle zmiany na szczeblu zarządu i dyrektorów , ludzie przychodzą nie wiadomo skąd i oczywiście nie z branży , ale mający w planie otrzymanie odprawy.
Odpowiedz
Właśnie dlatego Prezydent z PO nie dostał poparcia za takie inwestycje . 2 lata miast nie potrafi nawet tego zrobić !
Odpowiedz
Nie kłóćcie się!! : DD Wyremontować "Celnikówpolskich": ruch tam niewielki, miejsca dość i objazdy łatwo zadysponować, no i autostrada u tego, Romaniuka, także łatwa do remontowania. Takie jak Podmiejslka, nie nadają się, za dużo PROBLEMÓW, za mało CHWAŁY. Widziałem odbiór i cięcie wstęgi na Terebelskiej/obwodnicy: stado Krasnali, oblewało C Ó T. Popatrzcie ilu tam jedzie po krawężnikach, bo jest ŹLE. Sterczy też krawężnik (jesli ktoś ma uszkodzoną felgę, to tam, albo dziurę szukać, ale nie na Podmiejskiej, bo ta ulyca, to jedna wielka, bialsko/litewska DZIÓRRA czyt
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...