A ja zapytam.... Po co ten film?
Przez kilka lat mówiono o tym wyoadku, oglądaliśmy dokumenty na ten temat, rekonstrukcje dwóch frakcji - naukową i "macierewiczową", relacje z komisji i tychże komisji wnioski, a teraz jeszcze ten film...
Czy autor ma na myśli przedstawić nową wersję? Po co wałkować ten temat od nowa i grać zmarłych w tej tragedii ludzi - rozwlekać ranę na sercach najbliższych zmarłym osobom?
W Polsce nigdy nie będzie dobrze, bo Polska to kraj ludzi zawziętych, pamiętliwych i jest tutaj jak powiedział to jeden z aktorów w filmie "Sczęśliwego Nowego Jorku": http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC8QtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DrQ2-m4YYqp0&ei=p_l9Uc-hJYeP4gTWj4H4Aw&usg=AFQjCNFI0T9VU14HOfj80cilRn6EvZpAbw&bvm=bv.45645796,d.bGE
Za dużo rozwlekamy tragedii, za mało mmyślimy o przyszłości z optymizmem. Za dużo tu pesymizmu, a z pesymizmem Polski zbudowac się nie da...
|
|
Po to, żeby na przykład nieuki potrafiły rozróżnić wersję naukową od politycznej. Tu masz naukową:
http://www.katastrofasmolenska.pl/
a polityczną masz w telewizorze na dowlonym kanale
|
|
sorry, poprawka:
http://www.konferencjasmolenska.pl/
|
|
Czy brzozę też posadzili?
|
|
Ale nieuki nie rozróżnią. Przykładem jest kokos, co założył tę stronę. Jestem dobrym psychologiem. Natychmiast rozpoznaję ludzi po ich wypowiedziach. Ten nasz kokosik uwielbia waśnie. To on zakłada przeróżne strony i prowadzi wrogą dyskusję. To jest człowiek podstawiony! Jego strony to: 1. O biskupie drohiczyńskim 2. Obraz Matki Bożej Kodeńskiej 3. Jak żyć, panowie rządzący A teraz już ruszył na Smoleńsk! |
|
To jest krecia robota , lemingów od Palikmiota. |
|
A sztuczną mgłę jak zrobili? A wybuch trotylu i bomba atomowa na pokładzie też była? A czy stworzyli scenę z dobijaniem? A te trzy osoby co przeżyły katastrofę to kto je zagrał?
|
|
Szczegółowy opis tej lemingozy. [background=rgb(253, 253, 253)] to sprzedajna menda/ Co po forum wciąż się szwenda/ Szerząc płody swego mózgu/ Pod postacią steku bluzgów/ Ledwie wstał a już od rana/ Ssie fallusa J [ot] Urbana./ (Bo ten stary knur nieczysty/ To dlań wzór nonkonformisty!)/Tak Urbanem "zapłodniony"/ Rusza pleść swoje androny/ Niby prawdy objawione/ (Chociaż to brednie skończone!) Z patrioty robi kmiota, / Geniusza zaś z Palikota. / Kaczor be, Srul Sztolcman* cacy -/ To owoce jego "pracy"./ Tutaj nasra, tam zaś naszczy/ Smrodzi wyziewami z paszczy/ Za niecałe dziesięć groszy/ Wciąż na forum się panoszy./ Tak się szmaci przez dnie całe / To sprzedajne mandzi małe. / (Nie chciało się nosić teczki,/ Trzeba tyrać dla bezpieczki** ) Obrzydliwe jak widzicie/ Jest tej taniej ku*** życie./ Trzeba współczuć tej potworze / Że inaczej żyć nie może. --------------------------------- * Srul (Israel) Sztolcman, pseudonim operacyjny "Aleksander Kwaśniewski", niedorobiony magister; ** "bezpieczka" - pieszczotliwie określenie bezpieki. [/background] |
|
"A sztuczną mgłę jak zrobili? A wybuch trotylu i bomba atomowa na pokładzie też była? A czy stworzyli scenę z dobijaniem? A te trzy osoby co przeżyły katastrofę to kto je zagrał? "
[*] Odpowiedz
[*] Cytuj
Wiem kto zagra pasącego sie na ,pobliskiej, łące barana i to bez charakteryzacji.
|
|
Opis lemingozy na szóstkę z plusem! Brawo!
|
|
Widzę,że Pisowskie mendy już z chlewa wylazły.Obornik wywalili , gnojowicę wylali i dawajta pisać na forum o katastrofie.Kiedyś Pis-owski elektorat głosił,że za katastrofą smoleńską stali Rosjanie a teraz już słyszałem od Pisowców,że to UFO i marsjanie spowodowali tą katastrofę.To się zdecydujcie osły?
|
|
ku*** ile tu PISOWSKICH Lemingów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Polała się mowa miłości. Obornik wywieziony, gnojowica wylana, aż dziw że lemingozie to co wyrośnie tak smakuje, widać że bardzo lubi babarać się w gownie. Kupi se karkówki z padliny, piwa z żółcią zamiast chmielu i pieje z zachwytu jak to mu Polszewia dobrze robi. Siedzi w tym urzędzie jakom starszy podchujaszczy, ale do czasu, bo nieuniknione już tuz tuz, ale teraz po nas tylko potop. |
|
Tak jest ośle! Uszy masz wielkie, urbanowe i dlatego wszystko słyszysz! Słuchaj dalej!!! I uważaj, bo ci uszy przytną i UFO cię porwie! |
|
Dopóki istnieje PISszambo patriotą nie będę a na tę oborę nie zagłosuję nigdy.Dla mnie PISszambo to nie są ludzie (zarówno politycy jak i wyborcy) to jakiś podgatunek.
|
|
Myślę ze trzeba wprowadzic JOW . Ciekawe co na to Tusk Kaczyński i inni politycy ? Pozwolę sobie tylko dopowiedzieć że JOW słuza Narodowi wiec rozumiem ze kazdy polityk jest "za" ?
|
|
A kto się pyta ??? Miękka Pyta ????? |
|
A kto się pyta ??? Miękka Pyta ??? |
|
JUDE ??? |
|
JUDE ???? |
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...