Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Białorusini też nie chcą wojny. Protest w Terespolu

Utworzony przez ___K___, 2 marca 2022 r. o 18:24 Powrót do artykułu
Dziś na S17 widziałem samochód na białoruskich numerach. Szyby tylnych drzwi i tylną miał wypełnione ukraińskimi flagami. Albo się bał, żeby mu Polacy nie wpieprzyli ;-) albo - co bardziej prawdopodobne - faktycznie solidaryzuje się z Ukrainą. Władze Białorusi są marionetkowe i realnie nie miały wyjścia - musiały wspomóc Putina. Może nawet chciały, bronić "ciepłego człowieka" (opinia byłego PiS-owskiego marszałka Senatu, pana Karczewskiego o Łukaszence) nie zamierzam. Ale śmieszą mnie dziś wszystkie deklaracje głoszone przez PiS-owców jak to nienawidzą Putina. Ale embarga na sprowadzanie ruskiego węgla ogłosić nie chcą - czekają na decyzję Brukseli. Wiadomo, z kim są związani ci, którzy ten węgiel do Polski importują...
Odpowiedz
20 osób ... i wszystko jasne Białoruś nie chce wojny....
Odpowiedz
Były ambasador przebiera nóżkami? Jeszcze Łukaszenka żyje, nawet gienierałem i wie z której, czym kijek posmarowany. My się nie dajemy wplątywać w ten konflikt, chyba Bidena-Putina i mapy, oraz stref wpływów. Demonstracja LEGALNA?>? czy prawo o zgromadzeniachzawieszone. Kobietyidzieci uciekają, jak to na wojnie. A ten, wydaje się, że chce krzywdy zwyczajnych Białorusinów, bo posadka by się przydała. Szczegóły dopatrzę i wysłucham w Tv-Romaszewskiej-Guz
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...