Makabra!
|
|
Zapewniali tyle razy że Bug pozostanie naturalną granicą. Naprawdę to konieczne? Od czasu ich zapewnień, dużo było przepraw przez rzekę? Skoro wciąż patrolują te rejony straż graniczna, policja i Wojsko Polskie to po ki ch..?
|
|
bo te zwierzaki rzucają w naszych żołnierzy kamieniami, granatami hukowymi - dość lewackich dyrdymałów
|
|
W TVP 1 świętują jakby odparli wafen ss albo inną red army może rekompensujemy sobie powojenne kompleksy / przegrane ? Może to że jozif nam granice narysował i nie było tam nawet jednego Polaka
|
|
Mnie też to wkurzyło i z chęcią sam bym zaj..ał tym co rzucają, jednak to się dzieje w innym miejscu a ja sugeruję się wypowiedziami
okolicznych mieszkańców którzy zgodnie krytykują pomysł. Tu nie ma nic wspólnego z lewactwem. W moich oczach to jakaś pokazówka.
|
|
PiS od zawsze miał głęboko w dudzie przyrodę i środowisko, a kreowanie JarKacza na przyjaciela zwierząt, bo ma kota, to ordynarna propaganda.
|
|
Pandemiści i Sataniści (skrótowo: PiS) zasieki oraz płot / mur przy granicy z Białorusią budują po to, by zapobiec ucieczce Polaków - np. zagrożonych zabiciem śmiertelnymi zastrzykami - z obozu koncentracyjnego o nazwie "Polin". Migranci to "zasłona dymna*. Na nich dranie tresują swych ... w zbrodniach, których ofiarami mają paść Polacy. Zbrodnicza akcja staje się międzynarodowa, więc niech zagraniczni żołnierze pamiętają, że także oni odpowiadać przed Międzynarodowym Trybunałem Karnym.
|
|
Serce rozdarte z zalu ze pies pana Artura nie moze sobie poplywac w Bugu i wyszczac sie nad rzeka ale z drugiej strony raduje sie dusza sluchajac wycia lewactwa i postkomuny. Polska nie ma pieniedzy na utrzymywanie i monitorowanie milionow Kurdow, Arabow, Pasztunow, Azerow, Hindusow, Murzynow i innej zbieraniny, ktorej marzy sie zycie na Zachodzie. Sorry Batory.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|