Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Ciężarówka TVP zniszczyła zabytkową bramę

Utworzony przez Boberek666, 31 maja 2022 r. o 16:40 Powrót do artykułu
Myślę, że gdybym to ja uszkodził tę bramę, to co najmniej straciłbym prawo jazdy i dostał skierowanie na egzamin. Propagandyści TVPis, jako święte krowy, jeszcze odszkodowanie za uszkodzoną ciężarówkę dostaną.
Odpowiedz
,,Zdaję sobie sprawę z tego, że niektórzy mogą uważać, że przekaz razi ludzi inteligentnych, bo tak ubieram te sformułowania. Ale trzeba wiedzieć, że ten przekaz winien trafić do wszystkich, do możliwie jak najszerszej ilości Polaków – powiedział stanisław piotrowicz.''
Odpowiedz
Spoko - Pan Prezes Kurski - ZAPŁACI i to z nawiązką. A co przecież ze swoich nie płaci !
Odpowiedz
eb to skrót od PO..b? OC nie pokrywa?
Odpowiedz
Myślę, że gdybym to ja uszkodził tę bramę, to co najmniej straciłbym prawo jazdy i dostał skierowanie na egzamin. Propagandyści TVPis, jako święte krowy, jeszcze odszkodowanie za uszkodzoną ciężarówkę dostaną.
 Dokładnie , szerokość bramy nie dostosowała się do gabarytów naszej ciężarówki
Odpowiedz
Po nas choćby potop... nie bendom teraz Radziwiły zastawiać wjazdu Telewizji Wolskiej.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...