![]() |
Była któraś na diecie Fultona? Wyszukałam ją w googlach, ale ciągle myślę czy jest dobra. Jakieś opinie?
|
![]() |
Była któraś na diecie Fultona? Wyszukałam ją w googlach, ale ciągle myślę czy jest dobra. Jakieś opinie?Polecam dietę Pawlaka. Na śniadanie kromka chleba na obiad 2 kromki i na kolację kromka chleba. Wody do oporu. Wystarczy dwa tygodnie i efekt murowany. Jeszcze jedno, chleb ma być czerstwy i może być lekko nadpleśniały. |
![]() |
Podobnie jedli więźniowie w obozach-sorry, to jest jedna z najbardziej wyniszczających organizm diet, o jakich słyszałam. Jedna z najwiekszych krzywd jakie można sobie samemu wyrządzić. Organizm, żeby prawidłowo funkcjonować, potrzebuje i witamin, soli mineralnych, i tłuszczu, tzw. dobrego cholesterolu. Glodówka taka jak ta w istocie blokuje odchudzanie, i powoduje, że organizm, w poszukiwaniu energii, zacznie wykorzystywac-a więc spalać, np. tkanke mięśniowa i narządy wewnetrzne. Może to doprowadzic do nieodrwacalnych strat. Nadto picie duzych ilosci wody, w przypadku niedostarczania sobie niezbednych składników odzywczych, może zakłócić równowage elektrolityczną organizmu, co w rezultacie doprowadzic moze do smierci.
Włos sie jezy :((
PSjezeli powyzszy post jest jakąs kpina, to przepraszam.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|