Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Czemu niektórzy ludzie nie wytrzymują konkurencji

Utworzony przez poli, 1 czerwca 2010 r. o 20:14
Ile kosztuje enabio w produkcji tyle samo co fit n17 tylko właściciel chce zarobić więcej
Odpowiedz
poli napisał:
Ile kosztuje enabio w produkcji tyle samo co fit n17 tylko właściciel chce zarobić więcej
Oprócz tego chce zniszczyć konkurencje opluwając ją w internecie "Mieczem wojujesz od miecza zginiesz "
Odpowiedz
poli napisał:
Jestem ciekawy jak to forum będzie w internecie kilka dni ile ludzi będzie pisać o pana firmie i kto dostanie prawdziwe maile z informacjami cbrbionet@o2.pl
Odpowiedz
Jak można sprzedawać towar 10 razy drożej niż się go produkuje
Odpowiedz
Proszę pisz wielki człowieku jaki CBR BIONET to element przestępczy to ludzie poczytają o tym jak za wódke załatwiłeś opinie kliniczne do MM239 i jak powstało Enabio
Odpowiedz
Enabio jest świetny ale za drogi fit n17 działa tak samo i jest tańszy stąd ataki internautów na forach
Odpowiedz
Jestem wdzięczna Jestem wdzięczna i pełna uznania dla producenta tego rewelacyjnego materaca. Jego skuteczność wprawiła mnie w takie zdumienie, że natychmiast zdecydowałam się go nabyć, bo mam przecież świadomość i zdaję sobie sprawę z jego niezbędnej obecności w moim życiu codziennym. Chciałabym również pogratulować niezwykle trafnego doboru kadry, do tak ważnego i odpowiedzialnego zadania. Panie sprzedające FIT N-17 wyróżniają się wysoką kulturą osobistą, są uprzejme, taktowne i uśmiechnięte, a swoja pracę wykonują z pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem. Raz jeszcze serdecznie dziękuję Z wyrazami szacunku Irena Irena z Chrzanow
Odpowiedz
Kolejny list do firmy Witam. Zakupiłem Wasz materac na akcji Zdrowie prosto z gór w Krakowie. Mam już wyrobione bardzo pozytwne zdanie na temat samego materaca, jak i obsługi - po prostu BOMBA! Dlatego też chciałem go polecić mojej mamie, która mieszka w Ostrowie Wielkopolskim i w związku z tym mam pytanie, czy gdzieś w okolicy Ostrowa Wlkp. jest lub będzie organizowana podobna akcja jak w Krakowie? Pozdrawiam Marek Pilarz
Odpowiedz
http://www.money.pl/darmowe-ebooki/?ref=18ab627d99e0cacc6f43dfa0c71b3c78
Odpowiedz
Zapraszam na: www.stiuil06.mysite.pl www.jaramy.sie.pl www.czytamy.to.pl www.slij.to.pl www.przeszukaj.to.pl www.radio.one.pl
Odpowiedz
Kiedyś był PKS i było dobrze... http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101212/NEWS01/682705600
Odpowiedz
je ło py na czele z założycielem wątku
Odpowiedz
http://www.money.pl/darmowe-ebooki/?ref=18ab627d99e0cacc6f43dfa0c71b3c78
Odpowiedz
ala rąbnij się w łepetynę! Chociaż to też nie pomoże...
Odpowiedz
pomoże czy nie, walnąć się może
Odpowiedz
Czy Drodzy internauci nie znają polskiego??? To bolesne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...