Przewodniczącego Pana Puszkarskiego już w Radzie Miasta nie ma!!! A szkoda, bo co teraz z żoną??? a tak było ładnie "Żona Szefa Rady Wicedyrektorem"... kto będzie teraz szefem, a kto wicedyrektorem??? oj, oj... te Żony... a może Żona Wiceburmistrza???hieronim napisał:niepełny obraz 4 letniego urzędowania pana burmistrza grzyba i przewodniczącego puszkarskieg najlepiej przedstawionego przy pomocy wykresu słupkowego 2006r. koniec kadencji S. Lesiuka i 2010r. koniec kadencji A. Grzyba w następujących zagadnieniach : 1. Zadłużenie miasta, 2. Zlikwidowane zakłady pracy, 3. Powstałe zakłady pracy, 4. Nowe miejsca pracy, 5. Wyprzedaż majątku miasta w postać nieruchomości i gruntów, 6. Wpływy do budżetu miasta z następujących działań : port kajakowy, domki letniskowe, stok saneczkarsko-narciarski, wynajem hoteliku przy basenie, organizacja obozów sportowych dla dzieci i młodzieży z wykorzystaniem stadionu w okresie wakacyjnym, Drodzy propagandziści pana grzyba! Jestem przekonany, że My mieszkańcy Naszego kochanego mista mamy prawo znać pełną prawdę a nie jej wycinek, więc do roboty. W interesie obecnej władzy powinno zależeć na uzupełnieniu znienawidonej wcześniej a później reaktywowanej gazetki propagandowej.
![]() |
|
![]() |
Ducha nie gaście! Jest jeszcze II tura, a prawda niczym oliwa sama na wierzch wypływa.
|
![]() |
................................ G...no też zawsze pływa |
![]() |
Ja mam do Samorządowca pytanie z innej nieco beczki. Czy prawda jest że spółka miejska zatrudnia na etacie DORADCĘ za ok 8 tysiecy złotych miesiecznie i kto jest tym doradcą czy może pan J.G.?
|
![]() |
Jest to temat tabu, objęty tajemnicą. Należy się zwrócić o informację do dyrektora PUK. |
![]() |
Ten"dyrektorek" to nic nie powie, bo mu nie wolno. Jego dni są już policzone. Ciekawe czy ma już falę? |
![]() |
Samorządowiec ma za zadanie pisać o tym co robi burmistrz, trudno zatem szukać tam tego, czego się burmistrzowi nie udało zrobić.
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|