Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Gala Ślubna

Utworzony przez ~gość~, 5 marca 2010 r. o 09:14
Witam Wszystkich na łamach tego forum chce poruszyc temat gal slubnych organizowanych co roku w naszym mieście. Otóż miałem "przyjemność" zostać zwycięscą dwóch nagród podczas gali ślubnej upoważniającej mnie do rabatu na usługi ślubne. Dostałem zniżkę ale tylko na papierze, bo nic pozatym ani jedna ani druga z nagród nie została mi przyznana, ponieważ rabaty podczas regulowania płatności WOGLE nie były brane pod uwagę. A jedyne tłumaczenie to fakt iż zostało dodane więcej dodatków lub wogle nie uznawano iz wygrałem rabat i nic mi z tego tytułu nam nie przysługuje. Jednym słowej JESTEM ZAWIEDZONY tak naprawdę tyle szumu chyba tylko o reklamę, która działa z roku na rok wszyskich firm wystawiających się na gali. Jestem zbulwersowany całą sytuacją bo skoro przyznaje się rabat lub jakąś konkretną usługę to powinno się konsekwentnie sprawdzać czy owa usługa została wykonana prawidłowo i bez żadnych machlojek i nieuczciwi sponsorzy powinni ponosić za to kary bo skoro się zobowiązują to powinni dotrzymywać słowa w danych zobowiązaniach. Od tej sytuacji wyciągnełem tez pozytywne - dla siebie wnioski od tej pory zawsze spisuję umowy na wykonywane usługi, ponieważ wiem że ustne ustalenia są tak jak wiatr ulatują bardzo szybko a nieuczciwi wykonawcy wykorzystuja to bez granic. WKOŃCU TO JEDEN DZIEŃ W NASZYM ZYCIU KIEDY MAMY CZUĆ SIĘ WYJATKOWO i własnie ta wyjatkowośc jest przez innych wykorzystywana do granic możliwości. Przestrzegam Wszystkich, którzy w niedalekiej przyszłości pragną zawrzeć związek małżeński o to aby spisywali umowy z nieuczciwymi Firmami. Ja spotkałem się z dobrze znanymi dwoma w Białej, które oszukują swoim klientów nagminnie.
Odpowiedz
Witam Pisemna umowa jest podstawą, żadna szanująca się firma nie będzie miała nic przecwiko umowie, więc z każdym należy KONIECZNIE ją podpisać, jeśli ktoś się wykręca od jej podpisania to należy ostrożnie do tego podchodzić. Ja bym tak nie odpuścił i interwenjował u organizatorki - to ona mówiła głośno o nagrodach i ponosi pewna odpowiedziałność, a po drugie jeśli nagrody nie było to interwenjowałbym w słowie by zostało to sprostowane że taka i taka firma nagrody nieudzieliła, nie powinno się pozostawiać takich sytuacji bez reakcji bo niektóre firmy stają się coraz to bardziej zuchwałe.
Odpowiedz
Gość napisał:
Witam Pisemna umowa jest podstawą, żadna szanująca się firma nie będzie miała nic przecwiko umowie, więc z każdym należy KONIECZNIE ją podpisać, jeśli ktoś się wykręca od jej podpisania to należy ostrożnie do tego podchodzić. Ja bym tak nie odpuścił i interwenjował u organizatorki - to ona mówiła głośno o nagrodach i ponosi pewna odpowiedziałność, a po drugie jeśli nagrody nie było to interwenjowałbym w słowie by zostało to sprostowane że taka i taka firma nagrody nieudzieliła, nie powinno się pozostawiać takich sytuacji bez reakcji bo niektóre firmy stają się coraz to bardziej zuchwałe.
Odpowiedz
Może podasz jakie to firmy oszukują klientów? Dla ostrzeżenia innych. Ja osobiście wkurzyłabym się, wygrać coś, a później tego nie dostać. A w gazecie napisano, że nagrody zostały wylosowane, więc wszyscy myślą, że ktoś je dostał.
Odpowiedz
Gość napisał:
Może podasz jakie to firmy oszukują klientów? Dla ostrzeżenia innych. Ja osobiście wkurzyłabym się, wygrać coś, a później tego nie dostać. A w gazecie napisano, że nagrody zostały wylosowane, więc wszyscy myślą, że ktoś je dostał.
DOSTANIESZ JE JAK NAJBARDZIEJ ALE NAJPIERW ZAPYTAJ ZA JAKIE PIENIĄDZE BO JAK PRZYJDZIE DO ROZLICZENIA TO JUZ NIE ROZMAWIAJĄ Z TOBĄ JAK WCZESNIEJ SĄ HAMSCY, ZACHOWUJĄ SIĘ SKANDALICZNIE I ŻADAJĄ OD CIEBIE NIE WIADOMO ILE PIENIĘDZY ZA WYKONANE USŁUGI KTÓRE POWINNE BYĆ ZA DARMO. UWAŻAJ NA FIRMY I SPISUJ UMOWY BO TERAZ NIC NIE MA NA SŁOWO.
Odpowiedz
TAKIE GALE TO JEDNA WIELKA SCIEMA
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...