malopolanin napisał:No teraz czas na rodzine,trzeba zlozyc pozew do sadu na policje i domagac sie odszkodowania od policji -jak by go nie zatrzymywali do kontroli drogowejto by zyl.
|
|
Najlepiejpozwolić wszystkim jezdzić bez uprawnień i po alkoholu-bo się aniołki wystraszyły niedobrego pana policjanta
|
|
Nooooo zostawił zone i córeczkę i pojechał na dupy na dicho i spotkał go kara. |
|
a skąd ty możesz wiedzieć co on tam robił ?!! siedziałeś obok niego! rozmawiałeś?! najlepiej pie*****ć i nie mieć o niczym pojęcia ! a jak by nawet na dupy pojechał to co?! faktycznie niech każdego taka KARA spotyka to się trochę na świecie poluźni ! oby taka kara nigdy ciebie ani twoich bliskich nie spotkała ! |
|
A Ty kim jesteś? Człowiekiem bez godności i krzty kultury wypowiadając się na temat kogoś o kim masz blade pojęcie. Jak cię rodzice nie nauczyli kultury to jeszcze życie Cię nauczy... Do wszystkich "mądrych" co to są "doskonali" na tym forum idźcie stańcie przed lustrem i pomyślcie jakimi żałosnymi ludźmi jesteście wypisując takie rzeczy... |
|
SPOCZYWAJ W POKOJU ADAM[*]
|
|
Wątpię. Nie jeżdżę w nocy pijany, mam prawo jazdy i myślę nad tym co robię siadając za kółko. Może dzięki temu jeszcze żyję, a to czego się obawiam to jedynie takich szarżujących, pijanych idiotów za kierownicą którzy mogą mnie lub kogoś z moich bliskich zabić. |
|
No teraz czas na rodzine,trzeba zlozyc pozew do sadu na policje i domagac sie odszkodowania od policji -jak by go nie zatrzymywali do kontroli drogowejto by zyl.To może w ogóle pozwolić na to aby pijani bez prawa jazdy siadali za kierownicę i zlikwidować wszystkie patrole policyjne bo jeden z drugim się mocno stresuje widząc radiowóz? Niech tacy miszczowie kierownicy jeżdżą i wszystkich zabijają po kolei. |
|
[media]http://www.youtube.com/watch?v=JMKJLMhv3RI[/media] |
|
|
|
Każdy ma prawo do własnego zdania,ale bez przesady.Troche szacunku!!!
|
|
Oby Tobie kiedyś ten pies na grób nie narobił.Moze te uwagi lepiej pozostaw dla siebie!!!ZERO SZACUNKU!!! |
|
Widać że Twoja kultura jest na ,,wysokim poziomie".Jesteś bezczelny!!! |
|
mam taką nadzieję że spotka cię to samo co GAŁĘ.! przeczytaj to koniecznie p.....e żeby wszystkich co te brednie piszą szlak trafił!!! |
|
ten caly mario to chyba kocha inaczej
|
|
czytam wsze brednie i nie moge uwierzyc ze macie taki tupet. jedno zasadnicze pytanie ginie wam ktos bliski tak samo i co milo wam jak ktos tak jedzie stalo sie jak sie stalo nie komentujcie zginol 25letni chlopak zostawil zone i mala coreczke . byl nacpany i h... wam do tego nie wy go chowaliscie nie wam oceniac . smieszne jest to ze ukrywacie sie pod nickami a pewnie w realu w d*** mu wlaziliscie . a co do suk to wisznice horodyszcze gesi polubicze to nie metropoli wiec mogli spisac nr zajechac na chate i tam zalatwic wszystko nie chce nic mowic na jedno dobrze bo nie mozna narazac innych ale nie wiem czy pamietacie ale z Izostarem tez tak bylo tez kur.. go gonily I KAZDY Z NAS WIE ZE JAK BYM JEDNEGO I 2 NIE GONILI TO OBAJ BY NA SWIECIE BYLI . a kazdemu kto gada takie brednie zycze z calego serca takiej tragedi moze wtedy ZYCIE nauczy pokory a co do wypowiedzi suk tylko blondynka z kawalu moze w 100%w to wierzyc nie wiecie jakie sa suki... (*)(*)(*)
|
|
Ale wy ludzie tępi jesteście nie znaliście Adama to co wy możecie go osądzać...???? Nie wiecie co było powodem tego...każdy z was ma coś za uszami i tego nie widzicie tylko obcych ludzi oceniacie....Jak można powiedzieć że dobrze mu tak....mam nadzieję ze was albo waszą rodzine tez taka tragedia spotka.... byłam dzisiaj na jego pogrzebie...było tyle łez...tyle kwiatów...i ta rozpacz rodziny...zostawił małą córeczkę..... Cieszę się że miałam tą przyjemność poznania go... Byłeś super przyjacielem...nigdy Cię nie zapomnę...Spoczywaj w Pokoju...
|
|
Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 18 styczeń 2011 - 12:04 napisał
Wątpię. Nie jeżdżę w nocy pijany, mam prawo jazdy i myślę nad tym co robię siadając za kółko. Może dzięki temu jeszcze żyję, a to czego się obawiam to jedynie takich szarżujących, pijanych idiotów za kierownicą którzy mogą mnie lub kogoś z moich bliskich zabić.
TY KRETYNIE ŻEBY CIĘ SPOTKAŁO TO SAMO CO ADAMA!!!!!!!!!!
|
|
Jego raczej nie spotka nic złego-oby,ale takiego kretyna jak ty może spotkać -chociaż wcale ci tego nie życzę.Wpisując kolejny komentarz użyj trochę rozumu jeśli go masz... |
|
Dajcie pokój zmarłym .Ich sądzi już kto inny .
|
Strona 4 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|