Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

internet z plusa

Utworzony przez Adrian , 15 września 2018 r. o 21:39
Płace za internet w plusie 60zł na miesiąc ,płace na czas i nie mam zaległości za to otrzymuje 0.03 kb/s internetu ja sie pytam gdzie tu jest sprawiedliwość zaznacze jeszcze to że jestem stałym klientem plusa .Robie ten wpis ku przestrodze . Ludzie nie bierzcie internetu z plusa, Bo na zachęte przez 2 miesiące jest w miare a później internet 0.03kb/s 
Odpowiedz
Ja posiadam internet z  ***s://otvarta.pl/abonament  jest to nowa sieć na naszym rynku oferująca ciekawe pakiety abonamentów nie tylko internetowych ale i telefonicznych w atrakcyjnej cenie. Wszystkodziała mijak należy , nie mam problemów z zasięgiem ani szybkością. Mój miesięczny koszt to niecałe 40zł za 100 GB + 200 noc . 
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...