Te wasze tytuły :D bajtowe
|
|
...dla debili na pewno jest geniuszem, ale dla rozsądnych i przyzwoitych ludzi tylko i wyłącznie durniem...
|
|
Jechał cykniety i myślał że jak łyknie przy psach to mu się upiecze
|
|
Znowu bmw
|
|
Pomyślał sobie: szkoda żeby się miało zmarnować.......
|
|
*** - radość z jazdy!
|
|
spryciarz - mniejsze kary będą, dobrze mieć obczajone luki w prawie
|
|
Pewnie wyborca PO
|
|
Prosze nie obrazac bo prokurator sie Wam do pupy dorwie. Jest po prostu inteligentny inaczej.
|
|
ZABRAĆ PRAWO JAZDY DOŻYWOTNIO.
|
|
Zbadamy ile miał w czasie zdarzenia .............. Możecie tylko policzyć lub domniemywać i nic więcej.
Jedyne co to jeszcze mu to przypisać. (oczywiście nie bronię tego gościa)
|
|
Ktoś jeszcze ma wątpliwości że kierowcy samochodów tej marki mają duże niedobory zwojów mózgowych? Odsyłam do wczorajszego artykułu o podobnej tematyce.
|
|
Ja nie ma watpliwości że Ty nie masz pojęcia co piszesz.. odsyłam do statystyk firm ubezpieczeniowych to się może czegos dowiesz. Np. ze BMW nie ma nigdzie w pierwszej "piątce" w żadnym zestawieniu. Wnioski sam wyciagnij.
|
|
Dokładnie tak chcial zrobić, że niby w szoku to złapał za butelkę, a że byl pijany to mu nie udowodnią
|
|
Jechał cykniety i myślał że jak łyknie przy psach to mu się upiecze |
|
Specjalnie pił alkohol na oczach policjantów ,bo powie że był w szoku i wypił po zdarzeniu. Biegły będzie miał trudności ustalić czy był trzeźwy w trakcie zdarzenia czy wypił po zdarzeniu...
|
|
To musiał być PiSowski kierowca z boru
|
|
mistrz z wiochy, nachlany jak świnia, na starym ruplu czyli Bardzo Małym Wacku,który ma zawsze pierwszeństwo,kontra PRAWIDŁOWO JADĄCA LAWETA,remis !! mistrz ma rozpier...nego rzęcha!
W wyniku zderzenia wacek nie powiększył się! Nadal jest mały!Mistrz już nie zniszczy żadnej lawety i to jest świetna wiadomość !!oba ruple rozbebeszone!!
zrobiło się bezpieczniej!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|