![]() |
Serio? :|
|
![]() |
a mnie wczoraj w jednej z biedronek w woj. lubelskim kasjerka policzyła za dwa brokuły gdzie wzięłam jeden, widocznie kasjerka min. moim kosztem chce sobie zrobić też święta, pomimo, że nie oferowałam jej pomocy
|
![]() |
a jak mi spadnie telefon na podłogę w Biedronce to też mi mają oddać pieniądze bo przecież szedłem normalnie tylko podłoga była za twarda? paranoja
|
![]() |
Afera na miarę prasy. Czyli jak już będę miał dosyć kurtki warto iść do biedronki o zahaczyć o regał?
|
![]() |
Akurat bardzo dobrze, że Pani dociekała swojego. To była wina sklepu, że nie zabezpieczył przejścia odpowiednio. W Biedronkach w ogóle jest ciasno. Też bym wnosił o odszkodowanie.
|
![]() |
Czyli to juz taki wstyd chodzic w zacerowanej praktycznie nowej kurtce ? Juz jest do wyrzucenia ? Chodzic i nie marudzic !! I fakt faktem że upychają towar jak tylko moga :P
|
![]() |
Biedronka to dyskont nie market.
|
![]() |
Profesjonalne dziennikarstwo :) Wzruszyłem się opisaną historią ...
|
![]() |
Jakaś oferma nie potrafi chodzić między regałami i kombinuje jak by tu naciągnąć innych na zakup nowej kurtki. Może niech zmieni sklep na taki gdzie sprzedają zdrowsze jedzenie niż w Biedronie.
|
![]() |
Mili jak zwykle komentujący:
1. Nie oferma, tylko starsza pani. A w sklepie ma być bezpiecznie. Regały nie powinny stanowić zagrożenia przy normalnym poruszaniu się, a poza tym powinien być porządek i alejki nie zastawione w sposób utrudniający swobodne przemieszczanie się i robienie zakupów.
2. Nie wzrusza przykra historia ludzi pozbawionych empatii. Jestem więcej niż pewna, że gdyby to "niezwruszacz" podarł swoją kurtkę, to mówiąc współczesnym językiem jakże zrozumiałym dla współczesnych młodych - darłby ryja na cały sklep.
3. Jak jest szkoda, to na ogół jest winny. A jak jest winny to niech ponosi konsekwencje.
|
![]() |
W tych sklepach zawsze ponastawiane, alejki zastawione, kasy zastawione i nie ma jak wygodnie wypakować zakupów na taśmę, za kasą w miejscu na produkty zeskanowane ponastawiane produkty w promocji. Burdel. Ludzie, upominajcie sprzedawców bo niedługo każą wam lewitować nad produktami.
|
![]() |
masz problemy z logicznym myśleniem. Do szkoły, do specjalisty albo idź na rentę (za bycie wyjątkowym tłukiem też chyba dają) |
![]() |
co za dramat starszej pani. Brawa dla redaktorki za jej wrazliwość.
|
![]() |
I dlactego w tym kraju jest jak jest, bo mnóstwo jest takich ludzi, którym nic nie przeszkadza, pasuje bylejakość, niskie standardy, prowizoryczne rozswiazania, itp. |
![]() |
Gdyby podłoga była śliska i upadając na nią, nieszczęśliwym trafem uszkodziłbyś komórkę, to jak najbardziej należy ci się zadośćuczynienie. Co w tym jest takiego skomplikowanego, by to zrozumieć? Tym bardziej, że obecnie komorki kosztują znacznie więcej niż owa kurtka. Chociaż ja mam kurtkę za 1.000 zł, a są i droższe. Fajnie, że Biedronka zrozumiała, że 250 zł nie jest warte, by tracić na wizerunku. To się chwali. Bo ja wykupiłem kolejny miesiąc w PLAY za 50 zł na internet bezograniczeń i... od prawie dwóch tygodni ciągle rwie i nie przekracza 1Mbps (co jest gwarantowane do 100GB pakietu?!). Widać PLAY ma gdzieś swych klientów. Dobrze, że mam telefon w T-mobile, to nie jestem odcięty od świata. A PLAY to rzeczywiście najgorszy operator. W salonie nic nie mogą. Przy t-Mobile jak był problem nie tylko zwrocono koszt połączenia, ale zwrocono nieprawidlowo pobraną opłatę i dorzucono parę złotych. Szlag mnie trafia, jak widzę reklamę Playa. I że dałem nabrać się znów, w zeszlym roku straciłem w PLAY 70 złotych. Tak, że Biedronka jakoś wybrnęła.
|
![]() |
Kupię kurtkę w lumpeksie na wyprzedaży za 5 zł, rozerwę kurtkę w "Biedronce" złożę skargę i będę zarobiony 250 zł.
|
![]() |
juz nie ma o czym pisać, gdzie to napisane jest że każdy ma się składac na innych, troche logiki, sępienie na sklepie, żenada..
|
![]() |
Ciężko biedabronce zapłacić za czyjąś krzywdę.
|
![]() |
Już wylęg lemingów. Już gnają do lumpexu. Widać mają naturę złodzieja. Czy kogoś to dziwi? Teraz pytanie, czy w lumpexie wydadzą ci paragon na 250zł? Myśl złodzieju, bo na kamerze znajdziesz swoją durną mordkę. I uczcie się, jak na Zachodzie traktuje się klientów. Bo innym PRL wmawiacie, a sami myślicie jak dzieci z PeGieEru.
|
![]() |
Gdyby mnie media to te wszystkie sklepy nic by nie zrobiły pozytywnie dla klienta bo cały czas mają klienta gdzieś...
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|