A może by tak się wziąć do roboty, a nie liczyć, że państwo wszystko "da" i zrobi? Nieroby tylko patrzą aby wyrwać socjal, a posprzątać koło siebie nie mogą.
|
|
same klatki sie nie pobrudziły, widac mieszkancy to brudasy, ja mieszkam w Lublinie i sami lokatorzy sobie sprzątają a jak ktos chce to płaci dozorczyni i ona za nich sprzata i nikt nie narzeka
|
|
Chyba im się w du.... poprzewracało. Na zdjęciach widać że ściany są skopane i obite rowerami, a teraz larum i płacz że nikt po nich nie sprząta. Lamperie co miesiąc? Może malowanie co trzy miesiące? Szkoda gadać. Roszczeniowe to towarzystwo mieszkalne.
|
|
DP90 Chyba jesteś słabo doinformowany, nikt nie dał nam nic za darmo. Lepiej nie wypowiadać się na tematy, o których nie masz pojęcia. Wynajmujemy mieszkanie i płacimy za to, wcale nie mało. Żaden socjal...
|
|
z takimi pierdołami do gazety? wynajmijcie sobie ekipę do sprzątania albo sprzątnijcie sami tak jak to ma miejsce w każdym bloku!
|
|
Warto przeczytać tekst ze zrozumieniem. Mieszkańcy płacą zarządcy również za sprzątanie klatki schodowej i utrzymanie terenu. Czemu więc ktoś pisze, żeby człowiek, który płaci, za sprzątanie komuś robił to za tą osobę? Jak idziesz do restauracji zjeść do jedzenie masz podane do stołu czy mówisz dla kelnera, aby sobie posiedział, a Ty pójdziesz po jedzenie. Pracownik wykonuje czynności, za które płaci zleceniodawca. Korona z głowy mi nie spadnie jeśli wytrę glazurę przy swoich drzwiach lub na klatce schodowej (jeśli zabrudziłam). Chodzi o brudne ściany, które są w tym samym miejscu od sierpnia. Jeśli upierają się, że to bieżąca nieczystość spowodowana wstawianiem roweru to mogę wysłać zdjęcie zrobione w sierpniu (chyba nikt przez 2 miesiące nie zabrudził tak samo ściany). Zmienić firmę racja, ale zmienić to może ja koś inny, a nie mieszkańcy.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|