![]() |
Zamiast ubierać w koszulki pomniki, trzeba było nakłonić wasze baby żeby zdjęły swoje... staniki też. Wytatuować sobie tą "konstytucję" na klatach i tak wyszykowane powinny jechać do Junckera i Timermansa. Na zachodzie lubią oglądać takie wynaturzenia...
|
![]() |
Ten kod to dzieci w piaskownicy. NIC NIE POTRAFIĄ KONKRETNEGO DLA KRAJU ZROBIĆ TYLKO JAKIEŚ GŁUPKOWATE ZABAWY. lepiej weźcie się do konkretnej pracy a nie rozwalacie co się tylko da. Próbują rozniecić rebelię w kraju. Trzeba te zapędy szybko ostudzić
|
![]() |
To zorganizowana akcja więc przestępstwo. Trzeba złapać prowodyrów i postawić przed sądem
|
![]() |
W ramach akcji podaruję KODowi 3 pary własnych gaci, och, przepraszam, stringów, do rozwieszenia. Nie potrzebuję już ich, schudłam przez ostatni rok, 76 kilo! Ze zgryzoty. Powieście sobie na łbach
|
![]() |
Upał szKODzi.
|
![]() |
Te szKODniki robią się coraz "młodsi"- rozumkami oczywiście. Akcja na poziomie zabaw w piasKODnicy. To pewnie wpływ noszonych pampersów.
|
![]() |
dlaczego ja dostałem mandat za rzucony papierek po cukierku a wybrani za założenie "konstytucji" nie???
|
![]() |
Postawić tym paniusiom zarzuty to szybciutko mina im zrzednie. A zacząć od słów : działając wspólnie i w porozumieniu...
|
![]() |
Im wiecej krzycza, tym ich mniej...Wybory maja przegrane he he
|
![]() |
Każdego po kolei wzywać i karać ,problem się rozwiąże.
|
![]() |
Tyko ostra reakcja na profanacje ostudzi ich przegrzane głowy.Wielotysieczne grzywny z pewnoscia podzialaja.
|
![]() |
To po prostu prostacka prowokacja. Chamskie to i niesmaczne.
|
![]() |
Przede wszystkim wybory i pokazanie tym zadymiarzom, gdzie ich My Polacy-bialczanie mamy
|
![]() |
Nie jestem jakimś aktywistą KODu ale jak patrze na to, co pis robi to mnie szlag trafia. A ludzie to popieraja i sie uważaja za PATRIOTÓW i antykomunistów. A sami popierają komune bis. Przecież nikt inteligenty i wykształcony nie napisałby tych komentarzy... Widać w narodzie taka większość. Polska jest zgubiona...
|
![]() |
To teraz prezydent Stefaniuk może dokładnie się przyjrzeć osobom które próbują rozniecać bunty. I jak widać Biała Samorządowa macza w tym palce. Wiedzą, że wladza nie wpadnie im w ręce, kompletny brak wyborczego programu, żadnych przekonywujących argumentów, to próbują kąsać po kostkach , przyłączając się do koderskich cyrków. Dowiadujemy się coraz więcej o liderze BS. Kolejna strata w notowaniach tego ugrupowania- stowarzyszenia.
|
![]() |
Oho, to już widać gdzie teraz Broniewicz jest usytuowany. Najpierw PO, potem niby poza partią i z ludem, a teraz z KOD-em. Kompromitacja w każdym calu. Ranga Samorządowej schodzi coraz bardziej na dno. Liczyłem na jakąś powagę tego pana, ale on albo krytykuje albo podpina się pod kogoś co ktoś powiedział, albo robi. Słabo, bardzo słabo
|
![]() |
Skoro bialski KOD reprezentuje KOD a Biała Samorządowa usiłuje reprezentować mieszkańców, a na zwoływany happening przychodzi z jednej i drugiej strony ok. 12 osób to szczere gratulacje w związku z frekwencją. W końcu Broniewicz pokazał ile znaczy politycznie w Bialej i jak liczne ma zastępy zwolenników. Kabaret to mało powiedziane:):):)
|
![]() |
Były apele , żeby Samorządowa przyszła na jakieś uroczystości razem ze swoimi zwolennikami. Pochwalić się nie zaszkodzi. Wprawdzie to nie są uroczystości, ale godny pożałowania teatr, ale rozumiem, że zjechały się wszystkie filie BS. Będę nie skromny ale moja rodzina ma już więcej członków niż to co tu widzimy na fotografii i filmie.
|
![]() |
Czyżby Biała Samorządowa była jedynie ekspozyturą KOD- u ????
|
![]() |
Zgodnie z ar. 63a, "kto umieszcza w miejscu publicznym do tego nieprzeznaczonym ogłoszenie, plakat, afisz, apel, ulotkę, napis lub rysunek albo wystawia je na widok publiczny w innym miejscu bez zgody zarządzającego tym miejscem, podlega karze ograniczenia wolności albo grzywny".
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|