A kto pozyskał te środki? Bo perspektywa finansowania była na lata 2014-2020
|
|
4 lata będzie, zrobimy, pozyskamy, wybudujemy..... Ktoś jeszczw wierzy tej władzy?
|
|
A wójt gminy Borki zawalił wniosek i zrzuca winę na marszałka. Jak widać da się pozyskać środki tylko trzeba chciec
|
|
Porównywanie jednej kadencji do drugiej to podstawowy błąd!!! Podatki były inne, budżety inne, możliwości bardzo różne!!! Ten kto w prosty sposób porównuje wielkości uzyskanych dofinansowań jest ograniczonym człowiekiem, który nie powinien startować w wyborach!!!
|
|
Udział miasta i Stefaniuka w pozyskaniu środków związanych z edukacją polegał na postawieniu pieczęci urzędu , bo wnioski na te projekty przygotowały poszczególne szkoły !!!!
|
|
Nie zagłosowałbym na tego pana. Nie ufam PiSowi. Pan Stefaniuk, syn bylego posła z PSL, nie dorównuje panu Zukowi z Lublina.
|
|
Wynika, że za rządów p. Czapskiego pozyskano średnio na projekt 6,66 mln a za obecnych rządów 5,62 mln na projekt.
To kiedy było więcej?
|
|
Ten Prezydent zatrudnia swoich kolesi z prawomocnymi wyrokami (WOD-KAN), czy o taka Polskę walczyliśmy pełną układów i obłudy.
|
|
To wnuk Stefaniuka z Drelowa byłeg posła PSL?
Może trochę podobny chłopska morda.
|
|
Gratulacje dla Białej Podlaskiej! Tak się powinno zarządzać miastem
|
|
To zawsze była mocna strona Białej. Mają tam po prostu najlepszych fachowcow od funduszy, którzy wiedzą jak poukładać te klocki.
|
|
.....to są dopiero projekty.Kto pozyskiwał?koordynował?,ten naburmuszony pan ze strategii? to człowiek od stóp do głowy byłego prezydenta Czapskiego...ta obłuda także wśród pracowników magistratu nie ma końca......a Stefaniuk ciągle myśli,że za te premie i obietnicę pracy to oni już są z nim......
|
|
Jedna wielka ściema. Po zrealizowaniu projektów Czapskiego i kilku drobnych zadań w tym mieście nic się nie dzieje. Chyba że pomniki i tablice, ale czy one tyle kosztowały?
|
|
Tak trzymać! Biała na plusie!
|
|
Jestem dumna z mojego miasta! Gdyby nie miłość nie wyjeżdżającym z niego bo to wspaniałe miejsce i przemili, jak widać również bardzo zdolni mieszkańcy. Pozdrowienia!
|
|
Jestem dumny że Stefaniuk zatrudnił tak elokwentnych trolli .
Jak mozna tak nisko upaść?
|
|
W PiS jest taka hipokryzja, że aż niewiarygodne. A jeszcze wczoraj Duda mówił, że Unia, to "wyimaginowana wspólnota, z której dla Polaków niewiele wynika". A kilka dni wcześniej prezydent Białej chwali się pozyskaniem olbrzymich funduszy z tej wyimaginowanej wspólnoty!!!! Przypominam, że Duda zatrudniał fikcyjnych asystentów gdy był europosłem w tej "wspólnocie" i zarobił w niej w ciągu roku prawie 1 milion złotych. HIPOKRYZJA HIPOKRYZJA HIPOKRYZJA HIPOKRYZJA !!!
|
|
Kto nami rządzi? Polityka wiąże się ze sprawowaniem władzy. Czy tylko w sposób odpowiedzialny? Niekiedy zachowania polityków czynią z nich socjopatów. Według ogólnej definicji socjopata to osoba która często manipuluje innymi dla własnych korzyści, nie czując przy tym własnej winy. Zazwyczaj tacy osobnicy działają pozornie i na pokaz. Na zewątrz tworzą obraz osób wrażliwych i dobrze nastawionych do ludzi. Przy bliższej znajomości okazuje się, że nie posiadają empatii i są to wyrafinowani gracze. Myślę, że dla każdego kandydata, który chce się poświęcić dla ,,dobra wspólnego" z dużą dozą patriotyzmu, należy zbudować właściwy portret psychologiczny, po to by chronić zdrowie ogólnospołeczne przed działaniem idiotów powoływanych niby to z woli suwerena na stanowiska przedstawicielskie.
|
|
Prezydent Stefaniuk obiecywał inwestora na lotnisku recykling,nowe miejsca pracy.Wybudowanie stadionu...Rekutywacje rzeki Krany...Co z tych rzeczy zrobił???Zepsuta kiełbasa wyborczą ludzi karmi.Obiecuje wiele i tylko na tym się kończy....
|
|
2/3 wpisów tutaj to nonsens. Spójrzcie obiektywnie. Ten prezydent w 4 lata zrobił tyle co poprzedni w 8 lat. Poza tym ma perspektywy na dużo więcej, tylko warto nie przeszkadzać mu.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|