Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Od razu zwalniać, a może miała jakieś problemy osobiste, może trzeba było jej wcześniej pomóc. Co ona teraz zrobi, jak ma dalej żyć?
Odpowiedz
BYĆ MOŻE JEST CHORA. NIE WARTO PODEJMOWAĆ POCHOPNYCH DECYZJI. TYLE W TEMACIE
Odpowiedz
Jeśli piła w pracy to pewnie miała jakieś problemy. Może osobiste, może właśnie w pracy. A może i jedne i drugie. Od razu widać, że nie była uwikłana w żadne układy, bo wtedy pracodawca inaczej rozwiązałby problem. Sama musiałam się zwolnić z pracy, bo nowy kierownik mojego oddziału nie dość, że nie miał pojęcia czym się zajmujemy, to do wszystkiego się wtrącał i bał się podpisać jakiekolwiek pismo "analizując" je przez 2 tygodnie. To powodowało niedotrzymywanie terminów, za które byłam opierniczana. Był zatrudniony dzięki rekomendacjom partyjnym i był nie do ruszenia. Było to tak frustrujące, że wpadłam w depresję i ostatni rok funkcjonowałam tylko dzięki antydepresantom.
Odpowiedz
Uwikłanie w układy czasem pomaga, a czasem nie. Ta kobieta też była zatrudniona dzięki rekomendacji partyjnej, a skończyła jeszcze gorzej. To było w 2006 r. ***s://***tygodnikzamojski.pl/artykul/2333/smierc-przez-busy.html
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...