Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Sawicki, dzieje pisu w pigułce. Prezydent, dawne uw, prezydent z ramienia pis. Premier, dawne PO, premier z ramienia pis. Sawicki, dawne PO, beneficjent kolejnych synekur z ramienia pis. Z czego ten pan ma doktorat?
Odpowiedz
Poziom ekspert… Mafia
Odpowiedz
Czyli - "demokracja po polsku" = konkursy wygrywają tylko członkowie PiS !!!
Odpowiedz
Doktor nauk społecznych na dyrektora szpitala. To tylko w Polsce PiS; zenada i kpina z lekarzy i personelu medycznego
Odpowiedz
Wszędzie tak jest. Mnie tylko zastanawia dlaczego ten człowiek wygrał "konkurs" w Parczewie, jeśli tamtejszy szpital podlega staroście z PSL.
Odpowiedz
Mafia PiS na swoim. Ciekawy jestem czy słyszał ktoś , aby jakiś konkurs na stanowisko wygrał z poza otoczenia PiS ?
Odpowiedz
To chyba nic nowego, bo wszystkie kierownicze w budżetówce są obsadzane z klucza partyjnego. Kompetencje nie mają większego znaczenia. Przypomina mi się sprawa byłej dyrektor szpitala w Lubartowie.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...