![]() |
Dlaczego przede mną ktoś taki się nie obnaża?
|
![]() |
Czy ten ekshibicjonista przypadkiem nie wybiera się do seminarium duchownego (i już rozpocżął ćwiczenia,z jakich słynie kler)
|
![]() |
Jaki męzczyzna?18-lat to jeszcze dziecko,które nawet nie wie jakie jest życie
|
![]() |
Czego wy od niego chcecie postępowi hipokryci ? Macie pełna gebe gadki o tolerancji dla wszelkich odmienności seksualnych a dlaczego nie chcecie zrozumieć że ten chłopak ekshibicjonista też oczekuje tolerancji, akceptacji z waszej strony ? Co on na to poradzi że takim go natura stworzyła ? Pedały i lezby moga jezdzic platformami w centrum Warszawy z gołymi d.upami a on nie może sie obnażyć ? Dlaczego jesteście tacy zasciankowi ? A tym dziewczynkom co jego widziały to może jakaś krzywda się stała ? |
![]() |
A mawiają ze penisem baby nie przestraszysz....
|
![]() |
Ja tu czegoś nie rozumiem. Dlaczego jak facet się obnaża to jest to karalne a jak baba to nie ? DLACZEGO ? Baby pokazują swoje d.upy i cycki i co tam chcesz wszędzie, w tv, w reklamie, w gazetach - i nic ! A jak facet chce zaprezentować światu swoje wdzięki to wielkie aj waj ! A czym sie k***a rózni pokazanie cycków , waginy czy d.upy od pokazania ładnego faaaaalluuuusaaaaa ? Że ten chlopak ZMUSZAŁ do oglądania ? A czy mnie nie zmuszają do oglądania gołych babskich d.up codziennie w tv i na bilbordach ? Czy mnie ktoś pyta czy ja chcę to oglądać ? Nie ! Więc o co tu k*** chodzi ? |
![]() |
Byłam jedna z 10 przed którymi się obnażał !!!
Sorry bardzo ale nie jest to ciekawy widok i jednak nie należny do przyjemności ujrzenie chłopaka który trzyma sie za swoje przyrodzenie i pyta sie "czy pani tez się masturbuje?Fajnie tak!"
Ja miałam uraz na psychice przez cały dzień a co by było z mała dziewczynka,która widziałaby takie zdarzenie?!
PARANOJA!!! CIESZE SIĘ ZE GO ZŁAPALI BO BAŁAM SIĘ IŚĆ DO SZKOŁY!!! a moje zdarzenie również odbyło się przy ulicy Zarowie.
|
![]() |
18 letniemu chłopakowi nie wolno machać tym, czym wolno starszemu, wykształconemu posłowi? Może to prawie jeszcze dziecko chce zrobić karierę w polityce? Może chce zostać społecznym asystentem posła? A gdzie równość wobec prawa?
|
![]() |
No ale powiedz mi CO takiego on ci pokazał ? Co ? Bo mnie w tv i na bilbordach codziennie pokazują babskie gołe cycki, d.upy, ci... przepraszam... waginy. Z jakiej odległości on tobie TO pokazał ? Widziałaś cokolwiek ? Nic nie widziałaś ! Bo ty jesteś mała zacofana ciemnogrodzianka, mały moherowy berecik ! Przyzwyczaiły cie media że babskie ciało to jest ok, ale meskie - be ! Zwykła mała żeńska szowinistka ! |
![]() |
Cytat:
"Przyzwyczaiły cie media że babskie ciało to jest ok, ale meskie - be ! "
Ależ skąd? Męskie ciało jest równie piękne. Tylko to pojęcie piękna jest raczej względne . To co piękne dla mnie, niekoniecznie musi być piękne dla Ciebie.
|
![]() |
ZarÓwie a nie Zarowie, na "za rowiu" to chyba uczył się autor tego artykułu. Dokładności trochę !
|
![]() |
ja tez raz bylam swiadkiem takiego zdarzenia kiedy to krzysztof m postanowil obnazyc sie przed przypadkowo mijanymi dziewczynami ;/ i wierzcie mi lub nie to nie jest ani troche mile ani przyjemne potym chcialo mi sie zygac i ciagle zle sie czulam pokazywanie prawdziwego piekna na bilboardach a ku*** takie obnazanie sieto jest wielka roznica szczegolnie ze chodza tamtedy naprawdemale dziewczynki a h** go wie co ten zboczeniec chcial zrobic!! i bardzo dobrze ze go zlapali bo moje kolezanki normalnie dygaly sie isc do szkoly i nie dziwie sie im...
|
![]() |
Jak dobrze pałą wymachuje to dać go do ZOMO !!!
|
![]() |
Jak już jest taka tolerancja, to po o chować się po kątach , jak można pieprzyć się gdzie i z kim popadnie ( zresztą było już kilka przypadków kopulowania w miejscach publicznych). Po co nam ubrania ? Przecież możemy być naturystami i biegać z gołymi dupami..... Po to człowiek , jako jedyna żywa istota posiada rozum , aby z niego ,, korzystać ". Jeśli ten 18-letni zboczek ma problemy z przyrodzeniem , to najlepiej niech go sobie przyciśnie w drzwiach, albo , jak ma taki ,, okaz", to niech się nie obnaża przed dziewczętami, tylko niech go cały czas nosi na wierzchu, wówczas będzie bardziej usatysfakcjonowany ( więcej widzów ). Tak poważnie , to takich zboczeńców należy KASTROWAĆ i po bólu. Jak ma się problem , to lepiej się go szybko pozbyć. |
![]() |
CI WREDNI POLICJANCI ....OGRANICZYLI JEGO SWOBODY OBYWATELSKIE-NIECH SIĘ TYLKO DOWIE O TYM hELSIŃSKA fUNDACJA pRAW cZŁOWIEKA TO MUNDUROWE POPAMIĘTAJĄ.
|
![]() |
Kastrować ? ty okrutniku ! To może też zaproponuj żeby babom jajniki obcinać ? |
![]() |
Nie po to ratyfikowaliśmy "Traktat Lizboński" by teraz ograniczać prawa ekshibicjonistów, to jest zamach na prawa kardynalne. Dzisiaj ekshibicjoniści jutro pederastom zabroni się ślubów. Ciemnogród, zaścianek Europy i w ogóle Burakistan.Szkoda dzieci , nieuświadomionych jeszcze przez Gazetę Wybiorczą . http://www.youtube.com/watch?v=FMrgMbcfabM&NR=1 Ostatnio edytowany 19 marca 2010 r. o 22:15
|
![]() |
No zobacz Pawlak jakie to mohery ciemne i kołtunstwo zacofane ! Niedlugo moze zabronia nam dzieci adoptować ! A skad my pedaly mamy brac dzieci na wychowanie jak nie od heteryków ? Jakie to szczęście ze my już w Jewrosojuzie ! Jeszcze rok, jeszcze dwa a dobijemy prawackie watahy do końca ! |
![]() |
Masz rajcie. durny ciemnogród nie rozumie, że gwarantem odpowiedzialności jest wolność. Koleś miał prawo pokazać co chciał i komu chciał |
![]() |
Pociagne watek.A zobacz Joes ze takie zwierzeta to maja wiecej praw niz czlowiek! Czy ktos zakazuje np psom chodzic na golasa w bialy dzień ? i obnazac sie, i spółkowac publicznie ?Nie ! A jak chlopak sie obnazyl na chwile , to od razu wielkie aj waj ! Hipokryci ! |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|