![]() |
BRAWO! Zawsze najbardziej mi smakował sękacz od p. Zaniewicza! Zgadzam się z werdyktem jury...
|
![]() |
a po co tam P. Sosnowski ??
ciekawe czy pili koniaczek, czy sie tylko przygladli
|
![]() |
Fota starosty jest, ale pęta kiełbasy wyborczej nie ma? Co jest z tym, zawsze na fotach dziennika była? Scwanił się Tadek i swoje zdjęcia przysyła...
|
![]() |
Pewnie dba o zmianę menu. Raz kiełbaska, raz sękacz. Można zmieniać też płyny...
|
![]() |
Tadziu, jesteś boski ! dlaczego, od jakiegoś czasu, tak żadko prezentujesz swoje fotki w Gościńcu ? A co ty masz wspólnego z tym sękaczem ? Upiokłeś go czy co ?
|
![]() |
Tadzio razem z Sękaczem zawędrowali do Belwederu w Warszawie na fotkę do Gościńca. Fotka z Belwederu w Warszawie to jest "cUś"! |
![]() |
jeden Pan na zdjeciu jest jakiś śpiący :) (oczka przymrozone ma)
|
![]() |
Tak mruży się ślepka, gdy jest błogi smak. Mniam.
|
![]() |
Bardzo dziękuję za tak przychylne zdanie, zawsze staramy się aby nasze wyroby w tym także Sękacze Zaniewicza były tymi wyjątkowymi, najlepszymi i najpiękniejszymi. Jeszcze raz dziękuję. Ania Zaniewicz |
![]() |
Nie masz się czym chwalić, wasze sękacze to stare gnioty i zakalce ! |
![]() |
Nie mam w zwyczaju dyskutować z gustami Klientów, nie mniej jednak pomówienie o rzekomym zakalcu winnam skomentować. Mówienie o sękaczu i zakalcu świadczy jedynie o nie znajomości tematu i technologii przygotowywania tradycyjnego ciasta i samego wypieku. Prawdziwy tradycyjny sękacz, a takie zawsze wypiekaliśmy nie ma prawa mieć zakalca Do produkcji sękaczy używamy wyłącznie naturalnych surowców, ba nawet nie używamy proszku do pieczenia, więc sugeruję douczyć się w temacie wypieku ciast zanim się będzie próbowało wydać złośliwe i nie mające jakiejkolwiek podstawy BZDURNE i NIEPRAWDZIWE Opinie! Złośliwość, zazdrość i małomiasteczkowość niekiedy jest złym doradcą... |
![]() |
jest fest |
![]() |
He he. Musi pani młoda. tradycyjny sękacz i jego wypiek tak ma się do produktów obecnych na rynku jak coca cola do polo cokty (czy jak tam sie to pisało). Prawdziwe sękacze były robione (także w Międzyrzecu) jeszcze w połowie lat 80. Teraz są to nędzne podróbki. Przy czym, nie zamierzam dyskutować z tym, że być może wasza cukiernia robi super podróbki. Z szacunkiem |
![]() |
Chyba żart |
![]() |
oczywiście ,że to podróbki robione mechanicznie.Pani nawet nie wie jak sie robi sękacza.Zamiast się wymądrzać walij się w piersi i nie wykorzystyj pracowników i płać im jak należy,a nie wykorzystujecie ludzi harujących u was za marne grosze.O tym może podyskutujesz młoda a już wycwaniona damo.
|
![]() |
I ja nie lubię sekaczy od Zaniewicza , podróby ze starymi jajami i tyle |
![]() |
Ty jesteś podróba Sękacz jest świetny |
![]() |
NIE MA CO GŁUPIO DYSKUTOWAĆ NAJLEPSZE SĘKACZE SĄ W HUSZCZY K. ŁOMAZ. PALCE LIZAĆ. U ZANIEWICZA ŁADNE JEST TYLKO OPAKOWANIE, A W ŚRODKU NAMIASTA SĘKACZA. |
![]() |
A co tam sękacz. Najlepsze to są pyzy z zalewajką. Mniam, mniam.
|
![]() |
I co młoda damo już skończyłas dyskusję jak ci zarzucono wyzysk pracowników.Wytłumacz się tak okrąglutko jak poprzednio.Taka jesteś elokwentna,a cię zatkało krwiopijco.Wasze sękacze są do kitu i my ,smakosze wykwintnych ciast, wiemy to dobrze.Faktycznie wasz G N I O T nie umywa się do sękacza z Huszczy.Taka jest prawda, niestety.Przykro?.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|