W Janowie Lubelskim? Co wy tam pijecie/łykacie/palicie/wąchacie?
|
|
Premium ? Dobrze ze nie kupiłem, strach czytać, skoro autor nie wie nawet gdzie jest ta stadnina... cyt. ,,Nowy prezes stadniny w Janowie Lubelskim: Wszystko idzie normalnym tokiem ''
Gorzej niż brukowiec, śmiem twierdzić ze w fakcie jest lepsza korekta i ,,pismaki''.
|
|
Jak wszystko idzie normalnym tokiem to po jakiego wała była zmiana prezesa? następny do żłoba?
|
|
Pan profesor to jakiś fenomen. Tyle funkcji i jeden człowiek.
|
|
czy on czasami nie powinien przejść na emeryturę, ja nie mogę się doczekać aby pójść, widocznie to lekka i przyjemna praca, tylu młodszych mądrych ludzi mamy, dajmy im popracować a nie biorą 500+ za darmo i leżą,
|
|
Widzę że koleiny "młodzieniaszek" na ciepłym stołku!!!!! Tam potrzeba menadżera a nie geriatryka profesora!!! Tacy niech sobie będą na uczelniach! W ważnych spółkach potrzebni są ludzie w sile wieku, z pomysłami, wizjami, itd...
|
|
Czy ktokolwiek z was zna Prof. Pietrzaka? Cokolwiek o nim wie? Skąd w was tyle nienawiści?
|
|
Widocznie jesteś żałosnym nierobem skoro tylko wyczekujesz emerytury. Zarządzanie stadniną koni czystej krwi arabskiej wymaga wiedzy i doświadczenia a nie młodego wieku. Już pokazał swoją niekompetencję powołany wcześniej prezes (młodszy niż obecny) i jego młody doradca (członek zarządu) wybierając na "gwiazdę" Polish pride 16 - letnią klacz. Kup sobie tanie piwo żałosny frustracie i nie pluj na człowieka, który coś chce zrobić.
|
|
bo wczesniej wybierali po znajomości dyrektorów, nie uwierzę, że nie ma młodszyzh kompetentych osób do kierowania ta stadniną, no ale, jak sie obsadza stanowiska po znajomości bez wiedzy, no to mamy w tym pieprzonym kraju to co mamy, każdy widzi nawet na swoim "podwórku" kto zarzadzą, rządził PSL - byli swoi, zrządza PiS - są swoi, nieważne czy umie, ale swój. Zbrzydło już mi to beznadziejne zarządzanie od lat i wolę iść na emeryturę niż z tymi nic nie umijącymi wyuczonymi pracować. |
|
Proszę, pani, mój mąż z zawodu jest dyrektorem...
|
|
i może jeszcze 70 letnim dyrektorem, który już ze zdrowiem nie domaga, a co mówić o dobrym zarządzaniu |
|
epona-horsefeed.pl/zywienie-koni/pasza-podstawowa/pasze-dla-koni-hodowlanych/ - pasze dla koni hodowlanych
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|