![]() |
a czy Dyrektorem Banku moze być osoba karana za przestepstwo umyślne wyrokiem sądu? Czy koledzy z PO jednak zatuszują tutaj? Bo ja bedąc klientem banku nie zycyłbym sobie by Dyrektor jeździł PO pijaku
|
![]() |
Nagroda Darwina się należy jak nic!!!
|
![]() |
Jakim bankiem dowodzi ten Pan?
|
![]() |
Marek G. jechał po pijaku a Adam Chodziński zdradził wiążąc sojusz z Abramowiczem. Jeszcze macie wątpliwości jak głosować 5 grudnia? Wolę przewidywalnego Czapskiego niż nieobliczalną PO.
|
![]() |
W końcu jakaś rozsądna decyzja.
Każdy ponosi konsekwencje swojego nieodpowiedzialnego zachowania. Ten pan i tak ma dużo szczęscia, że prowadząc auto i będąc w stanie nietrzeźwości nie spowodował wypadku, to by dopiero była katastrofa.
|
![]() |
Dobry pomysł. Ja też gdy dostanę mandat to z niego zrezygnuję
|
![]() |
a czy powinien "kierowac" jeszcze bankiem?
|
![]() |
MIAŁ DO TEGO PRAWO BO BYŁ Z [PO] TO I SOBIE [PO] PIŁ
|
![]() |
Bardzo mi przykro Marku, zrobiłeś wielką robotę przy kampanii. Niestety trzeba zapłacić za poważny błąd. Cieszę się, że zachowałeś się jak prawdziwy męzczyzna. Ja osobiście cenię Cię, choć wiem, że zaraz napiszą, że cenię Cię bo sam ostro piję.
|
![]() |
Szkoda człowieka! To z pewnością dramat dla Niego i dla bliskich. Każdy z nas ma chwile słabości, ale za nie trzeba, niestety, płacić. Zrzekając się zdobytego mandatu zachował się z klasą.
|
![]() |
Zachował się Pan jak człowiek z honorem. Każdy popełnia błędy ale Pan za swoje właśnie zapłacił. Bardzo mi się to spodobało i w następnych wyborach na pewno na Pana zagłosuję. Życzę wszystkiego dobrego.
|
![]() |
Pokazał prawdziwą klasę. Nie kręcił, nie unikał odpowiedzialności - zrzekł się mandantu czym pokazał, że ma zasady.
|
![]() |
|
![]() |
Jaka klasa?Jaki honor?Jaki prawdziwy mężczyzna?Lekceważył ludzkie zdrowie i prawo!!!Za co go chwalicie?Żenujące!!!
|
![]() |
jesteśmy tylko ludźmi!Jesteś dobrym człowiekiem Marku i wiem, że to była jednorazowa sytuacja...jestes porządny facet...za swój błąd juz zapłaciłeś...Trzymaj sie i głowa do góry!
|
![]() |
ale du. pe. k jak całe PO !
|
![]() |
Niejaki Marek G. jet dyrektorem oddziału banku grupy BNP PARIBAS FORTIS, Biała Podlaska. Fortis Bank Polska S.A. to bank zagraniczny, ale mam nadzieję, że mocodawcy pana Marka G. staną na wysokości zadania i po wyroku skazującym za przestępstwo umyślne, spuszczą go do kanału .... albo dadzą awans.
|
![]() |
Ciekawe, czy ten co był drugi to z nim razem nie pił?
|
![]() |
Łosiu z jego rodziny, Ty też masz 1,5 promila alkoholu jak on, że farmazonisz takie idiotyzmy ? On jeszcze nie zapłacił za swój "błąd". Prokurator dopiero mu się dobierze do skóry, he he. Nie broń pijaka, łosiu z Białej. |
![]() |
Ale z was patałachy. Kopać leżącego... Polscy katolicy...wstyd.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|