![]() |
To właśnie jedna z kontrowersyjnych rzeczy która od 2 m-c jest zmorą wszystkich mieszkańców miasta Białej Podlaskiej. Na żadny parking osiedlowy nie można swiobodnie wjechać a jedyną rzeczą, którą robi spółdzielnia mieszkaniowa z Osiedla Młodych jest fakt, iż raz na dzień odśnieżą chodniki ..... a o parkingach to juz nie ma co mówić , bo od kiedy spadł pierwszy śnieg tak zalega on do tej pory. Samochody grzęzną w zaspach i nikogo to nie interesuje. Tylko nie wiem czy z tego tytułu spółdzielnia od nas mieszkańców nie pobiera za to pieniążków......a my płacimy jak te zgodne owieczki i co z tego mamy NIC KOMPLETNIE NIC. Nie to że ciągle jest problem z parkowaniem ponieważ w ostatnim czasie jak każdy widzi aut przybywa tylko nikt nie pomyślał o jakiś dodatkowych parkingach...bo gdzie Ci ludzie mają zostawiać swoje auta....na środku ulicy czy na następnej ulicy na, której już i tak nie ma miejsc. A i jeszcze jedna ważna rzecz skoro sami codziennie odśnieżamy sobie parkingi bo innej możliwości nie ma żeby zaparkować to może niech spółdzielnia zezwoli postawić sobie bramki bo skoro codziennie po powrocie z pracy w nowym miejscu muszę odgarnąć sobie miejsce to po paru tygodniach prawie cały parking został odkopany przez jedną osobę. I co ja mam to robić społecznie skoro i tak płacę za to pieniądze, a jak bym miała bramkę to bym juz tego nie musiała robić i codziennie szukać sobie nowego miejsca parkingowego aby na noc zaparkować moje autko.
|
![]() |
właśnie dobry wątek kto się wkońcu ruszy odsniezyć nasze parkingi.................te osiedlowe ale też te w centrum?????????????????????
|
![]() |
własnie kto jest właścicielem parkingów przy ul. Orzechowej, Łukaszyńskiej, Kapielowej,Pływackiej , Leszczynowej????????????????? jak spółdzielnia to może by wkońcu zrobiła z tym porządek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
tak odsnieżanie to szeroki temat i do tego bez dna, odśnieża się tam gdzie mieszka ktoś wazniejszy a reszta niech radzi sobie sama
|
![]() |
Witam
Za drobną opłatą jestem gotowy poodśnieżać wskazany parking ^^
|
![]() |
Za ile? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|