Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

(...) - ostrzeżenie!

Utworzony przez ~Inka~, 30 stycznia 2010 r. o 15:16
Kupiłem materac Fit N 17 i muszę stwierdzić że jest on bardzo pomocny w moich dolegliwościach. Dziwią mnie te opinie o tym produkcie i tej firmie. Przyszedł przedstawiciel pokazał mi aparat a potem na drugi dzień dostarczono mi zamówiony aparat razem z fakturą Vat. Kupiłem go w październiku i po trzech miesiącach masażu widzę zdecydowaną poprawę. Panie Wróbel, takie tendencyjne teksty niech pan sobie zostawi dla swoich nierozgarnietych współpracowników. Nikt kto kupił ten materac nie mógł napisać takiego tekstu, bo już zdążył mu się dawno materac posuć, albo próbował nam go zwrócić. Ale my nie przyjeliśmy zwrotu materaca, bo kto pokryje kierowców, ankieterów ( a kasa po realizji została wypłacona) i nas samych wiec coś takiego jak zwrot nie istniej. Ludzie sie wkurzają, do biura dzwonią, awanturuja się, więć zmuszeni jestesmy oszukiwać i okłamywać klientów. I tu koło się zamyka. Dobrze Pan wie, jakie pan produkuje "dziady".
Odpowiedz
M napisał:
http://img442.imageshack.us/img442/5060/52320539.jpg - skan ankiety. Poniżej metoda okłamywania starych, naiwnych ludzi (polecam lekturę, nie tylko ze względu na interesujące błędy ortograficzne): http://img843.imageshack.us/img843/4435/10890849.jpg http://img155.imageshack.us/img155/6397/61724893.jpg Ogólnie całe przedsięwzięcie to jedno z największych skur**syństw, jakie widziałem. Poszedłem do domu po dwóch godzinach tak zwanego próbnego dnia z doświadczonym pracownikiem. Co za banda gnoi. Nie rozumiem, jak można żyć z czego takiego.
M, brawo! Takiego świństwa jak CBR BIONET i inne BIURA BADANIA RYNKU świat nie widział. To nie jest sposób na zarabianie. To jest jawny sposób na okradanie ludzi wykorzystując zaskoczenie i niewiedze. Do więzienia z nimi
Odpowiedz
Firma CBR BIONET z Nowego Sącza naciąga ludzi na zakup swoich towarów za pomocą akwizytorów wędrujących po domach w różnych regionach Polski (ostatnio np. na Śląsku). Akwizytorzy ci (którzy przedstawiają się jako ankieterzy) zbierają wywiad, coś tam zapisują i proszą o podpis na jakimś druczku. Nie jest to umowa zamówienia, a jedynie prymitywny druczek zatytułowany "Dowód zamówienia". W domu klienta nie zostawiają żadnego potwierdzenia zamówienia, klient zostaje bez żadnego potwierdzenia, co i u kogo zamówił. Nie ma więc możliwości "odstąpienia od umowy" na piśmie, bo nie ma nazwy i adresu firmy!!! Akwizytorka oczywiście jest bardzo miła, dużo gadająca, manipulująca "fachowo" umysłem najczęściej starszych, schorowanych ludzi. Demonstruje działanie materaca sadzając chorych na materacu, nie zdając sobie sprawy z ich stanu zdrowia (np. w niektórych stanach kardiologicznych jest to niebezpieczne). Zaraz następnego dnia przyjeżdża "dostawca", który przywozi towar i oczywiście żąda pieniędzy. Jeśli dany klient nie chce lub nie ma czym zapłacić, straszy się go "kosztami realizacji zamówienia", które przekraczają wartość towaru o kilkaset złotych. Oczywiście nie mają prawa tego robić, bo każdy w przypadku odstąpienia od umowy zakupu dokonywanego poza lokalem handlowym ma prawo odstąpić od zamówienia do 10 dni, nie przyjąć towaru i nie zapłacić za towar, którego nie chce. Straszą komornikiem, sądem i czym tam jeszcze tylko mogą. Ze strachu przed tą "karą" ludzie być może kupują cokolwiek, byle by nie zapłacić tej "kary" i nie mieć nic wspólnego z sądem. Firma CBR BIONET jest firmą oszukańczą, działającą niezgodnie z obowiązującym prawem konsumenta, posługującą się metodami zastraszania w przypadku odmowy kupna ich towaru!!! - Wszystko to więc wskazuje na to, że jest to grupa przestępcza.
Odpowiedz
Dokładnie!!! Ta firma to istne nieporozumienie. Znalazł sobie robotow do robienia brudnych pieniędzy. Na rozmowie mówili mi,że to ankiety mam przeprowadzac i tylko tyle. Po czym idę z 1 osobą na szkolenie a ta aparat masujący wyciąga!!! Ale są tacy ludzie, którzy robią dla właścicieli kase. P. Mieczysław DUDA właściciel...Boże co za zasób slów, a jaki bezczelny!! Łaciną leci tak,że masakra!!! Kawał Chama !!!!!! Jego ulubiona sekwencja "Nawet gówno musicie potrafic sprzedac!!"! Jego słowa: nawet gówno musicie sprzedac!!! A kiedy jesteśmy w terenie sms-y każe pisac ile się już sprzedało, by móc z Nas się naśmiewac ile to już mu robimy kasy i promocje robi!!! Pracowałam tam 2 tyg i to o wiele za długo!! Szkolenia- haha. Jazda w teren zwykła i sprzedawanie towarów, ze szkoleniem to nie ma nic wspólnego. Że Ci ludzie mają czelnosc tak chodzic po domach!! Zwykła akwizycja. Tekst z góry wyuczony,żeby jak nawięcej staruszków nakładniac!! Śmiech. Mają pod sobą ludzi, którzy po 10 h dziennie sprzedają ich cudowne towary i my niby mamy byc wdzięczni, bo tyle się u nich zarabia i tyle Nam dają. A ile my im dajemy???????? panie głód, wrobel i duda ( piszę małą literą bo nie zasługują na wielką literę) jesteście bandą oszustów !
Odpowiedz
jeśli wkurza Cię CBR BIONET to napisz: Wyślij e-mail tu możesz przesłać wszelkie informacje na temat tej firmy. Skany kart, skany instrukcji przeprowadzania ankiet, skany dowodów zamówień. Wzoru umów, jakie dostałeś, rachunki do umów o dzieło, pity itp. Wszytko co uważasz, że może pogrążyć firmę i spowodować, żeby takie kanalię wylądowały w więzieniu Zbigniew Kontra.
Odpowiedz
KONTRABIONET Społeczny front ochrony przed takim jak Wróbel: kontrabionet@onet.pl kliknij tu
Odpowiedz
Biedny Jacku właśnie czytam Twoje wypociny. Widać jak bardzo firma Bionet przeszkadza firmie Vitberg w sprzedaży gdzie nie otworzysz swojego punktu tam Bionet ma przedstawicieli. Bardzo Cię boli że przegrywasz według reguł wolnego rynku więc tworzysz te swoje wypociny. Brakuje Ci peniędzy czy Twoje punkty masażu przestały działać. Już nie możesz nikomu ufać. Twoi ludzie sprzedają moje FIT N-17 a NIE sprzedają ENABIO Boisz SIę konkurencji. Nie masz kim dowodzić. Masz manie prześladowcze. Boisz się swoich pracowników. Firma BIONET nie działa tak jak Twoja firma bidulo. A jak nie znasz ortografii to przypominam że nazwiska piszemy z dużej litery ale tego w zawodówce nie nauczyli. Pochwal się swoim współpracownikom swoim wykształceniem bo Twój charakter wszyscy z którymi pracowałeś znają. Prawdą jest widać co o Tobie mówią " Wysoki jak brzoza a mądry jak koza" ale czego można wymagać od wielkiego górnika z kompleksami. Widać że chumor Ci się poprawia z rana bądż z wieczora gdy na pięciu forach napiszesz jakieś bzdury i myślisz że przez to ktoś zbankrutuje. Wybij to sobie z głowy. Firma CBR BIONET będzie działać na każdej płaszczyżnie i w każdym zakątku Europy ponieważ ludzie którzy tu pracują mają charakter i upór. Ty masz tylko nielojalnych ludzi którzy codziennie Cię okradają i robią to od kilku lat a Ty zadufany w Sobie myślisz że klienci, którzy wypadają z Twojej sieci przestają sprzedawać. Nie Twoi pracownicy sprzedają im towar który sami produkują. Zatkało kakao???????? Zapytaj Tych co im najbardziej ufasz gdzie się podziali Tamci klienci, niee.....zapomniani. Gdzie te ilości gdzie Tamten świat. Gdzie te miliony gdzie jest Ten świat. Jak bedziesz odpisywał na ten post to nie pisz 3 postów w odstępie 3 minut i nie pisz że piszę tendencyjnie bo gdy zniże się do Twojego poziomu to pół Polski na wszystkich forach i dalej w świecie dowie się jaki jesteś naprawde. Pamiętasz swoje hasło dla pracowników których zatrudniałeś w firmie IBS ELEKTRONIK,BBR ELEKTRONIK i obecnie Vitberg a w programie Uwaga wystąpiłem dzięki pracy w firmir IBS
Odpowiedz
Jeżeli wciąż będziesz oczerniać inny ktoś w końcu zacznie pisać o Tobie prawde. Ja na razie powstrzymam się gdyż jestem człowiekiem kulturalnym i ludzie którzy mnie znają to wiedzą. Złą opinie taką jak Ty można wypracować sobie tylko tym jak się żyje. Ja mam normalną rodzine żone, dzieci Ty tesz ale Ja nie mam 100 kobiet po drodze. Jak masz ochote sobie popisać to Ja moge się rozkręcić. Więc nie podszywaj się pod klientów, pod moich pracowników i nie obrażaj wszystkich wkoło bo świadczy tylko o Twojej osobie. Tych postów moderator nie usunie gdyż nie naruszają regulaminu. Jeżeli zostaną usunięte to bedzie świadczyć o tym iż to forum założyłeś sam. Dla Twojej wiadomości CBR BIONET nadal się rozwija i długo jeszcze będzie Cię drażnił. Jeszcze raz podaje kontakt w razie chęci współpracy z CBR BIONET kontrabionet@op.pl
Ostatnio edytowany 7 stycznia 2011 r. o 20:03
Odpowiedz
kontrabionet@op.pl
Odpowiedz
kontrabionet@op.pl piszcie na ten adres email ja sobie póżniej troszke popisze
Ostatnio edytowany 7 stycznia 2011 r. o 20:03
Odpowiedz
Jeszcze zadam takie pytanie czy firma Vitberg chce podrabiać FIT N-17 iż kupuje nasze materace. Czy tylko zbiera materiały do fabrykowania donosów do urzędów. Jesteś żałosny kolego z Wodzisławia. Twoje żałosne działania są śmieszne i świadczą o Twojej słabości. Już nie moge się doczekać co znowu napiszesz. Czekam i pozdrawiam
Odpowiedz
NIE MUSISZ WYKRADAĆ TECHNOLOGI z firmy CBR BIONET możemy Ci pomóc w produkcji jak chcesz- TAK STARAM SOBIE WYTŁUMACZYĆ TWOJE POSTĘPOWANIE MYŚLE O TYM IŻ KUPUJESZ OD NAS FIT N-17.CHYBA ŻE ZE STRACHU PRZED BANKRUCJĄ JESTEŚ DONOSICIELEM. Dodam jeszcze iż każda Twoja akcja w internecie naruszająca dobre imie CBR BIONET od tej pory skończy się odpowiedzią na twoich wypieszczonych i pisanych przez Ciebie forach gdzie piszesz o Enabio. Tak więc prosze miej to na uwadze panie Sikoro właścicielu Vitberga
Ostatnio edytowany 7 stycznia 2011 r. o 20:00
Odpowiedz
Leczniczy masaż Coraz większa liczba Polaków w różnym wieku skarży się na problemy z kręgosłupem. Każdego z nas, z wiekiem czekają problemy z bólami pleców, krzyża, karku. Złe nawyki, nieprawidłowa postawa podczas siedzenia i podczas snu, nadwaga i brak ruchu sprawiają, że do lekarza zgłaszają się coraz młodsi ludzie. Najczęściej bóle odczuwane są w części szyjnej kręgosłupa i w krzyżu, czyli w części lędźwiowej kręgosłupa. Bóle pleców znacznie utrudniają życie, nie pozwalają cieszyć się zabawą, nie pozwalają na wydajną pracę. Dlatego też, zanim dopadnie nas ból pleców, postarajmy się stosować do kilku zasad, które pozwolą nam zachować zdrowy kręgosłup przez lata. Jednak jeśli już odczuwamy ból kręgosłupa, ból pleców, krzyża lub karku, to nie lekceważmy go. Najczęściej na takie dolegliwości, lekarz aplikuje serię masaży leczniczych lub rehabilitację. Masaż kręgosłupa różni się od zwykłego masażu relaksacyjnego lub ujędrniającego. Jego głównym zadaniem jest bowiem uśmierzenie bólu i zlikwidowanie jego przyczyn. Jednak każdy, kto udaje się do fizjoterapeuty nie może liczyć na natychmiastowe efekty. Zwykle po pierwszych kilku masażach ból nasila się, a efekty widoczne są dopiero po całej serii zabiegów, czyli po około 10 wizytach u fizjoterapeuty. Często, na bóle kręgosłupa skarżą się kobiety w ciąży. Ból kręgosłupa u kobiet ciężarnych występuje często, jednak nie jest normą. Także te panie mogą skorzystać z odpowiednich masaży na kręgosłup. Masaże kręgosłupa, jeśli nie ma przeciwwskazań, wykonuje się w pozycji leżącej, na specjalnym łóżku do masażu. Jednak jeśli sami chcemy poprawić kondycję naszych mięśni i kręgosłupa, czujemy, że napięte mięśnie na plecach obciążają nasz kręgosłup, możemy w domowych warunkach skorzystać z masażu wykonanego specjalnym masażerem lub też skorzystać z sesji w fotelu do masażu. Urządzenia te mogą w znacznym stopniu poprawić stan naszego kręgosłupa. Każdy, kto kiedykolwiek miał problemy z kręgosłupem wie, że ból potrafi skutecznie utrudnić codzienne funkcjonowanie. Dlatego też już dzisiaj zadbajmy o swój kręgosłup.
Odpowiedz
To jest gówno a nie firma!!! Chcesz zostać kimś, a nie być na garnuszku mamusi - idź do CBR Bionet? - Nic bardziej mylnego panie Wróbel, Głód i Duda! A co do tego ostatniego pana, to bardziej fałszywego nie poznałem. Ludzie strzeżcie się jakiejkolwiek pracy jako "ankieter"! Pomyślcie, czy lepiej chodzić po domach i oszukiwać ludzi i mieć z tego duże pieniądze, czy może zarabiać nieco mniej i zyskać szacunek u ludzi, rodziny i znajomych? Widocznie pracownicy tej firmy wolą to pierwsze, bo nigdy nie mieli prawdziwej rodziny, nie mają wstydu, a ich krąg znajomych ogranicza się do bandy złodziei tam pracujących! Najbliższe znane mi oddziały, to Nowy Sącz, Nowy Targ i Tarnów. Są jeszcze w Gorlicach, Bielsku-Białej, Wadowicach i Krośnie. Uwaga studenci i poszukujący pracy! Wszędzie tylko nie tam!
Odpowiedz
pIOTRAS TO ty JESZCZE NIE W KRYMINALE!?
Odpowiedz
Leczniczy masaż Coraz większa liczba Polaków w różnym wieku skarży się na problemy z kręgosłupem. Każdego z nas, z wiekiem czekają problemy z bólami pleców, krzyża, karku. Złe nawyki, nieprawidłowa postawa podczas siedzenia i podczas snu, nadwaga i brak ruchu sprawiają, że do lekarza zgłaszają się coraz młodsi ludzie. Najczęściej bóle odczuwane są w części szyjnej kręgosłupa i w krzyżu, czyli w części lędźwiowej kręgosłupa. Bóle pleców znacznie utrudniają życie, nie pozwalają cieszyć się zabawą, nie pozwalają na wydajną pracę. Dlatego też, zanim dopadnie nas ból pleców, postarajmy się stosować do kilku zasad, które pozwolą nam zachować zdrowy kręgosłup przez lata. Jednak jeśli już odczuwamy ból kręgosłupa, ból pleców, krzyża lub karku, to nie lekceważmy go. Najczęściej na takie dolegliwości, lekarz aplikuje serię masaży leczniczych lub rehabilitację. Masaż kręgosłupa różni się od zwykłego masażu relaksacyjnego lub ujędrniającego. Jego głównym zadaniem jest bowiem uśmierzenie bólu i zlikwidowanie jego przyczyn. Jednak każdy, kto udaje się do fizjoterapeuty nie może liczyć na natychmiastowe efekty. Zwykle po pierwszych kilku masażach ból nasila się, a efekty widoczne są dopiero po całej serii zabiegów, czyli po około 10 wizytach u fizjoterapeuty. Często, na bóle kręgosłupa skarżą się kobiety w ciąży. Ból kręgosłupa u kobiet ciężarnych występuje często, jednak nie jest normą. Także te panie mogą skorzystać z odpowiednich masaży na kręgosłup. Masaże kręgosłupa, jeśli nie ma przeciwwskazań, wykonuje się w pozycji leżącej, na specjalnym łóżku do masażu. Jednak jeśli sami chcemy poprawić kondycję naszych mięśni i kręgosłupa, czujemy, że napięte mięśnie na plecach obciążają nasz kręgosłup, możemy w domowych warunkach skorzystać z masażu wykonanego specjalnym masażerem lub też skorzystać z sesji w fotelu do masażu. Urządzenia te mogą w znacznym stopniu poprawić stan naszego kręgosłupa. Każdy, kto kiedykolwiek miał problemy z kręgosłupem wie, że ból potrafi skutecznie utrudnić codzienne funkcjonowanie. Dlatego też już dzisiaj zadbajmy o swój kręgosłup.
Odpowiedz
Lecznicz y masaż Coraz większa liczba Polaków w różnym wieku skarży się na problemy z kręgosłupem. Każdego z nas, z wiekiem czekają problemy z bólami pleców, krzyża, karku. Złe nawyki, nieprawidłowa postawa podczas siedzenia i podczas snu, nadwaga i brak ruchu sprawiają, że do lekarza zgłaszają się coraz młodsi ludzie. Najczęściej bóle odczuwane są w części szyjnej kręgosłupa i w krzyżu, czyli w części lędźwiowej kręgosłupa. Bóle pleców znacznie utrudniają życie, nie pozwalają cieszyć się zabawą, nie pozwalają na wydajną pracę. Dlatego też, zanim dopadnie nas ból pleców, postarajmy się stosować do kilku zasad, które pozwolą nam zachować zdrowy kręgosłup przez lata. Jednak jeśli już odczuwamy ból kręgosłupa, ból pleców, krzyża lub karku, to nie lekceważmy go. Najczęściej na takie dolegliwości, lekarz aplikuje serię masaży leczniczych lub rehabilitację. Masaż kręgosłupa różni się od zwykłego masażu relaksacyjnego lub ujędrniającego. Jego głównym zadaniem jest bowiem uśmierzenie bólu i zlikwidowanie jego przyczyn. Jednak każdy, kto udaje się do fizjoterapeuty nie może liczyć na natychmiastowe efekty. Zwykle po pierwszych kilku masażach ból nasila się, a efekty widoczne są dopiero po całej serii zabiegów, czyli po około 10 wizytach u fizjoterapeuty. Często, na bóle kręgosłupa skarżą się kobiety w ciąży. Ból kręgosłupa u kobiet ciężarnych występuje często, jednak nie jest normą. Także te panie mogą skorzystać z odpowiednich masaży na kręgosłup. Masaże kręgosłupa, jeśli nie ma przeciwwskazań, wykonuje się w pozycji leżącej, na specjalnym łóżku do masażu. Jednak jeśli sami chcemy poprawić kondycję naszych mięśni i kręgosłupa, czujemy, że napięte mięśnie na plecach obciążają nasz kręgosłup, możemy w domowych warunkach skorzystać z masażu wykonanego specjalnym masażerem lub też skorzystać z sesji w fotelu do masażu. Urządzenia te mogą w znacznym stopniu poprawić stan naszego kręgosłupa. Każdy, kto kiedykolwiek miał problemy z kręgosłupem wie, że ból potrafi skutecznie utrudnić codzienne funkcjonowanie. Dlatego też już dzisiaj zadbajmy o swój kręgosłup.
Odpowiedz
Odpowiedz
Napisano 06 styczeń 2011 - 22:31 #202 Biedny Jacku właśnie czytam Twoje wypociny. Widać jak bardzo firma Bionet przeszkadza firmie Vitberg w sprzedaży gdzie nie otworzysz swojego punktu tam Bionet ma przedstawicieli. Bardzo Cię boli że przegrywasz według reguł wolnego rynku więc tworzysz te swoje wypociny. Brakuje Ci peniędzy czy Twoje punkty masażu przestały działać. Już nie możesz nikomu ufać. Twoi ludzie sprzedają moje FIT N-17 a NIE sprzedają ENABIO Boisz SIę konkurencji. Nie masz kim dowodzić. Masz manie prześladowcze. Boisz się swoich pracowników. Firma BIONET nie działa tak jak Twoja firma bidulo. A jak nie znasz ortografii to przypominam że nazwiska piszemy z dużej litery ale tego w zawodówce nie nauczyli. Pochwal się swoim współpracownikom swoim wykształceniem bo Twój charakter wszyscy z którymi pracowałeś znają. Prawdą jest widać co o Tobie mówią " Wysoki jak brzoza a mądry jak koza" ale czego można wymagać od wielkiego górnika z kompleksami. Widać że chumor Ci się poprawia z rana bądż z wieczora gdy na pięciu forach napiszesz jakieś bzdury i myślisz że przez to ktoś zbankrutuje. Wybij to sobie z głowy. Firma CBR BIONET będzie działać na każdej płaszczyżnie i w każdym zakątku Europy ponieważ ludzie którzy tu pracują mają charakter i upór. Ty masz tylko nielojalnych ludzi którzy codziennie Cię okradają i robią to od kilku lat a Ty zadufany w Sobie myślisz że klienci, którzy wypadają z Twojej sieci przestają sprzedawać. Nie Twoi pracownicy sprzedają im towar który sami produkują. Zatkało kakao???????? Zapytaj Tych co im najbardziej ufasz gdzie się podziali Tamci klienci, niee.....zapomniani. Gdzie te ilości gdzie Tamten świat. Gdzie te miliony gdzie jest Ten świat. Jak bedziesz odpisywał na ten post to nie pisz 3 postów w odstępie 3 minut i nie pisz że piszę tendencyjnie bo gdy zniże się do Twojego poziomu to pół Polski na wszystkich forach i dalej w świecie dowie się jaki jesteś naprawde. Pamiętasz swoje hasło dla pracowników których zatrudniałeś w firmie IBS ELEKTRONIK,BBR ELEKTRONIK i obecnie Vitberg a w programie Uwaga wystąpiłem dzięki pracy w firmir IBS
Odpowiedz
Wrobelek jak to jest ze ty na wolności? A Mieciu Duda już wyszedł z kriminalu?
Odpowiedz
Strona 15 z 27

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...