![]() |
Bazylika jako sala koncertowa. TFU!!!
|
![]() |
Wzruszające.......
|
![]() |
A nie Zenka Martyniuka?
|
![]() |
Urzekła mnie historia. Coś przy okazji podpisze ?
|
![]() |
Skoro Kodeń jest w strefie, to na jakiej podstawie prawnej ta gwiazdeczka (Roksana) tam wjedzie? I kto zapłaci za podróż pary prezydenckiej? W obliczu tak drastycznych podwyżek cen prądu i gazu i szalejącej inflacji może by się pan Duda ograniczył z wyjazdami?
|
![]() |
Urzekła mnie historia. Coś przy okazji podpisze ?Czyżby rezygnację? |
![]() |
Roksa się sprzedałą? A to mi nie nowina. Andrzejek ukrył profil na TikToku.
|
![]() |
Wyngiel w cenie . Dobrze że w zimę tam jadą latem komary ich by zjadły a wiadomo na nachodźcach może jakieś bardziej kąsające przyleciały
|
![]() |
A kiedy można posłuchać PEGASUSA?
|
![]() |
Widzę, że hejterom udzieliła się świąteczna atmosfera. Ależ wy małe ludziki musicie mieć smutne życie, że tak bardzo potrzebujecie zatruwać i niszczyć życie innym. Jedynie jad, zajadłość, kpiny, zawiść, nienawiść, pogarda. Brawo, brawo, brawo. Wesołych świąt, smutne namiastki ludzkich istot...
|
![]() |
Człowieku, czy ty się dobrze czujesz? W bazylice nie można śpiewać? Skąd ty się urwałes?
|
![]() |
Twój wpis mówi jak bardzo zawistnym, pogardliwym i nienawistnym człowiekiem jesteś. Typowy "pies ogrodnika" - sam nie mam, to drugiemu nie dam. Nagorszy z możliwych podgatunków ludzkich. Chcesz sobie tak jak ambitni ludzie jeździć do "stref zakazanych", to trzeba od najmłodszych lat zasuwać i się rozwijać, a przy odrobinie szczęścia i tobie się to uda. Postawą typu: "innym trzeba dokopać, bo mają lepiej" do niczego nie dojdziesz. Co najwyżej normalni ludzie w koło cię znienawidzą i pozostaną ci znajomki podobni do ciebie. Zbieracie się potem biedne hejterze pomioty na takich portalach i wylewacie wiadra pomyj na kogo się tylko da, bo zdaje wam się, że w ten sposób pozbędziecie się swoich frustracji. Przykro mi, ale nie tędy droga. Smutne życie przed tobą zawistna istotko.
|
![]() |
tam żołnierze z przepicia giną w obronie granicy a tu świętowanie nooo ładnie
|
![]() |
Nie Roksa, Tylko Roksana, ewentualnie Roxie (jako pseudonim artystyczny). Co to znaczy, że się sprzedała? Każdy artysta chce występować jak najwięcej. Większość artystów jest apolitycznych i występują dla LUDZI, nie polityków. Roksana występuje w każdej telewizji (Polsat, TVP, TVN itd.) i śpiewa po prostu dla ludzi, to typowa artystka, a nie manifestantka polityczna.
|
![]() |
Wróc się człowieku do podstawówki, może nauczą cię w końcu stawiać znaki interpunkcyjne. Próbujesz nieudolnie używać "wesołych szyderstw" - kolejny niedouczony hejterek. Większość tych twoich "mądrości" to paroletnie suchary, niestrawne do bólu.
|
![]() |
Wróc się człowieku do podstawówki, może nauczą cię w końcu stawiać znaki interpunkcyjne. Próbujesz nieudolnie używać "wesołych szyderstw" - kolejny niedouczony hejterek. Większość tych twoich "mądrości" to paroletnie suchary, niestrawne do bólu.Ty nie bądź taki ostatni sprawiedliwy, bo i tobie w kwestii interpunkcji brakuje... W ortografii zresztą także. |
![]() |
Widzę, że hejterom udzieliła się świąteczna atmosfera. Ależ wy małe ludziki musicie mieć smutne życie, że tak bardzo potrzebujecie zatruwać i niszczyć życie innym. Jedynie jad, zajadłość, kpiny, zawiść, nienawiść, pogarda. Brawo, brawo, brawo. Wesołych świąt, smutne namiastki ludzkich istot...Sam uznajesz nas za nienormalnych, sam używasz obelg, ale tobie wolno, tak? Typowe prawackie podejście. |
![]() |
Twój wpis mówi jak bardzo zawistnym, pogardliwym i nienawistnym człowiekiem jesteś. Typowy "pies ogrodnika" - sam nie mam, to drugiemu nie dam. Nagorszy z możliwych podgatunków ludzkich. Chcesz sobie tak jak ambitni ludzie jeździć do "stref zakazanych", to trzeba od najmłodszych lat zasuwać i się rozwijać, a przy odrobinie szczęścia i tobie się to uda. Postawą typu: "innym trzeba dokopać, bo mają lepiej" do niczego nie dojdziesz. Co najwyżej normalni ludzie w koło cię znienawidzą i pozostaną ci znajomki podobni do ciebie. Zbieracie się potem biedne hejterze pomioty na takich portalach i wylewacie wiadra pomyj na kogo się tylko da, bo zdaje wam się, że w ten sposób pozbędziecie się swoich frustracji. Przykro mi, ale nie tędy droga. Smutne życie przed tobą zawistna istotko.Czego nie rozumiesz? Co ma ambicja do prawa wstępu do stref zakazanych? Nie przestrzegasz prawa? Skoro nie wolno, to nie wolno, Roksana nie jest przedstawicielem służb mundurowych, a i meldunku w tamtych okolicach nie ma. "trzeba od najmłodszych lat zasuwać i się rozwijać" - to nie ma nic do rzeczy. Odrobina szczęścia także nie. Prawo ma być prawem, a nie Prawem i Sprawiedliwością. A smutne życie, to chyba ty masz, bo nie rozumiesz świata, a nawet w nicku masz "smutna" :-) |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|