![]() |
Radny Boś ma rację, za nasze pieniądze imprezka dla monopartii rządzącej powiatem. PRL bis.
|
![]() |
BOSIU,
LIST DO REDAKCJI BYŁ SUPER.
WIĘCEJ TAKICH.
TĘP ZIELONYCH.
|
![]() |
Dzięki! Sam byłem na tej imprezce, tym razem jako VIP. Wcześniej w PZPR-rze więcej pisałem. Samoobrona mnie podkształciła i teraz pisze w PiS-e |
![]() |
3 w jednym, rozstrojenie jaśni czy umiłowanie wlazy. |
![]() |
w jakiej gazecei był ten list?
|
![]() |
Bardzo deb***ne porównanie. Zawiedzeni Panowie z PiS-u, smętnie snujący się na dożynkach, zorganizujcie własne huczne Dożynki 2009. Dajcie narodowi trochę radośći. Nie karmcie jadem i nienawiścią. Zróbcie coś pożytecznego. Niech mieszkańcy Białej Podlaskiej i oklic zobaczą waszą przedsiębiorczość. Zaprezentujcie swój program. Chociaż w Kobylanach nikt programów nie prezentował. Tylko jeden warunek. Bez żadnej flagi PIS-owskiej i transparentu, bez haseł politycznych i portretów na patyku. Możecie jedynie pozwolić na stolik Platformie. Zobaczymy czy ludzie to chwycą. Może będą zachwyceni. Warto spróbować. Odwagi. A pieniądze, PIS jest najbogatszą partią w kraju. Albo poproście sponsorów. Pewnie wam dadzą. A jeśli nie dadzą to będziecie wiedzieć gdzie wasze miejsce.
|
![]() |
jebać psl!!!
|
![]() |
NO TAK A ,,WESELI,, PANOWIE Z PSL-U ŚWIĘTOWALI NA ZAPLECZACH STOISK DOŻYNKOWYCH ZAPOMINAJĄC ŻE Z ZAŁOŻENIA W DNIU ŚWIĘTA I RADOŚCI PODLASKIEGO CHŁOPA ZAPOMNIELI O FLAGACH NARODOWYCH . O CZEŚĆ WAM PANOWIE Z PSL-U. |
![]() |
Coś ty; to byłby mezalians dla jeb*ią**go |
![]() |
SIKAMY NA PSL
|
![]() |
teraz lepiej?
|
![]() |
Zaproponujcie na jakąpartie nie trzeba sikać? |
![]() |
Zaproponujcie na jakąpartie nie trzeba sikać? |
![]() |
Flagi narodowe wywiesza się podczas ważnych świąt państwowych. Dożynki takim nie były i dobrze , że nie wywieszano flag. Nie chodziłam po zapleczach ale widziałam dobrą zabawę przed stoiskami i olbrzymie zainteresowanie zwiedzających a było ich tysiące. Z wpisu wnioskuję , że Kolega tęskni za zapleczem kiosków. O ile wiem to na zapleczach przebywa zawsze obsługa, która rozkłada namioty. To co, cały dzień ma być głodna. |
![]() |
SIKAMY NA PO zobaczymy kto zostanie nieobsikany |
![]() |
... oj pili, pili jak to w zwyczaju urzędników peeselowskich. Z tymi tysiącami, to bym nie przesadzał. A te zaplecza to dla wyrobników, tylko dla tzw. klasy politycznej fronty?. Oj "peerelowcy" prywatni właściciele III RP opamiętajcie się. |
![]() |
Nie wiem jakie są zwyczje urzędników różnych opcji bo wśród nich nie przebywam. Ale mam oczy i uszy i słyszałam i widziałam w telewizji i radiu różne numery. Jeśli już tak jedziesz na PSL to dla równowagi powiem, że słyszałam w radio mowę podwpływem / takie byly komentarze/ czołowego notabla PIS-u. I to w jakim radiu ! Widziałam pijącego małpeczki funkcjonariusza PO. Słyszałam mówiącego z trybuny sejmowej posła pod wpływem z SLD. No i te małpeczki w Pałacu. A czyj to funkcjonariusz tam urzęduje? Tak więc ostrożnie z tą oceną pijących i to tylko w jednej partii. Trzeba najpierw spojrzeć na siebie po tem na innych! |
![]() |
a widziałaś nastukanego wicemarszałka z Drelowa? jeżeli nie to żałuj. bezcenny widok... |
![]() |
A gdzie byli chłopi?
a gdzie wójt -gospodarz dożynkowy?
czy wiecie jak wygladają dożynki powiatowe w innych gminach?
w ubiegłym roku w wisznicach było po prostu cudownie.Jakos nikt nie gadał o zadnych gwiazdach - były występy super zespołów z powiatu -a czy to nie powiatowe swięto?
Teraz wszystko przeszkształcają w ....< gwiazdę wieczoru> albo jeszcze jakies mury budują i musi taki szmat drogi pokonac człowiek aby go odsłonić i pokazać innym --masakra
a ja za Pawlakiem( ale tym swojakiem) mówię............. toż to szioook !
|
![]() |
Nie widziałam. To nieprawda, że marszałek chodzi publicznie nastukany. Jeśli ktoś twierdzi, że widział to jest wstrętnym kłamcą. Znam ludzi z otoczenia marszałka i wiem, że marszałek nie wylewa ale publicznie nie chodzi na gazie. Azamiast wskazywać marszałka mogłeś odnieść się do swoich i których pisałam. Widzę, że niewiele masz argumentów poza insynuacjami. To charakterystyczne dla partii, ktora utraciła władzę. Wstyd. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|