Polska w ruinie, ale ceny paliw na stacjach dla gorszego sortu spadły, to Można kraść dalej!!
|
|
Z cenami paliw to też oszustwo. Zyskają tylko potencjalni wyborcy PIS-u. Przedsiębiorcy, właściciele służbowych aut i rolnicy vatowcy nic nie zyskują, bo mniej odliczą. To takie samo kłamstwo jak inne pisowskie kłamstwa.
|
|
Wiecie że województwo lubelskie jest jednym z 3-4 województw w PL o najmniejszej lesistości? Ten Region jest po kilkuset latach karczowania łysy jak kolano.
|
|
***** tvn
|
|
bohaterzy marzną trzeba ich ogrzać zanim kolejny płoto-wał powstanie w niekontrolowany przez nikogo sposób
|
|
Nie jestem dendrologiem i chociażby dlatego nie podejmuję się dyskusji nad zasadnością opisanej wycinki! Ale po co ten "bogoojczyźniany" bełkot? Jeszcze jakiegoś wystrojonego w firanki zboczka sprowadźcie, aby przy pomocy miotełki i kranówki wyrwał kilka tysięcy za tzw. pokropek! Chociażby temu z kola naukowego KUL, który prawdopodobnie nie uniknie odsiadki jakieś finansowe wsparcie byłoby na czasie!
|
|
W stanie wojennym, zimą XX wieku, Wojsko Polskie oraz ORMO grzało się koksem w koksownikach. W XXI wieku taki postęp w Polsce nastąpił, że następcy ww. "służb" grzeją się jak ludzie pierwotni- przy ogniskach, świeżo powalonymi drzewami. Po prostu ŁAŁ!
|
|
Polska w ruinie, ale ceny paliw na stacjach dla gorszego sortu spadły, to Można kraść dalej!!Poprzednia władza dała przyklad jak można bezkarnie kraść i z ludzi robić biedaków i dziadów więc co się dziwisz. Przetarli szlaki:) |
|
Podobnie jak wszyscy Polacy czekam na powrót PO do władzy. Polityka zagraniczna stanie wreszcie na nogi. Dogadamy się z Rosją, Niemcami, Czechami i Holendrami. Turów zamkniemy, przerwiemy budowę ogrodzenia na granicy z Białorusią, przerwiemy budowę CPL, sądy wrócą do normalności, do tego jak było. W gospodarce wreszcie decydować będzie ręka rynku, a nie bezsensowne tarcze i obniżenia Vatu dla pospólstwa. Skasujemy 50% kosztów uzyskania dla twórców, skasujemy bezsensowne rozdawnictwo ( 500+) i 13 emeryturę. Powoli zlikwidujemy kopalnie i kretyński pomysł budowania elektrowni atomowych. Podpiszemy z Gazpromem wieloletnią umowę na dostawę gazu i ropy. Zmienimy koncepcję w MEN, ile można tolerować strefy wolne od LGBT? Kościół? czas najwyższy pozbyć się konkordatu i religii w szkołach! Byłbym zapomniał, pora dać spokój wszystkim więźniom politycznym i oskarżanym politycznie : Nowakowi, Gawłowskiemu, Buremu, Grodzkiemu, Brejzie, Giertychowi. Nie dla Pegasusa!!!! P.s. zieloni podpowiadają mi, że brak zgody na budowę zamku w Sobnicy to walka z operatywnym przedsiębiorcą.
|
|
Zapomniałem dodać, te głupole nie umieją zastosować koksowników, dla nas w 81 to była buła z masłem. Jak dziś by funkcjonowały sklepy mięsne? Gdzie ludzie stojący w kolejkach by się grzali? Przy ognisku?
|
|
Niech sibie szweje kupia drzewo a nie kolejne rizdawnictwo czego im a nie mnie pissss wom
|
|
Nu mołodiec! Haraszo.
Diengi zawtra budut
|
|
Konie w stadninach? Padły. Drzewa? Wyrżnięte. Budżet? Zadłużony, Naród? Skłócony. Polska na świecie. Upodlona. Panie Prezesie melduję wykonanie zadania. Teraz możemy oddać władzę.Nu mołodiec! Haraszo. Diengi zawtra budut |
|
Pisiory myślą ze jak wyrżną drzewa , wszystko zmienią w pustynie to im ropa wytryśnie i będzie drugi Kuwejt
|
|
kiedyś przy koksownikach a teraz się grzeją na marszach kodziarstwa tacy UBywatele
|
|
do tych żałosnych niby patriotów którzy obecnie przy korycie są
"Choćbyście unicestwili
Wszystkie nasze świadectwa
To nawet nieme słoje drzew
To nawet nieme nasz kości powiedzą
W JAKICH ŻYLIŚMY CZASACH"
|
|
Czołg mi jedzie w oku jak oni to robią bezinteresownie.
|
|
Trociny może dostaną. Bo deski z tych drzew to nad Bug nie dotrą.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|