Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Płacz suwerena że wągiel i prąd drogi...no ale biogazowania czy wiatrak no nie absolutnie, no kto to widział....Polanda..
Odpowiedz
Bogazownia nie śmierdzi!!! Fermentacja odbywa się w warunkach beztlenowych w szczelnych zbiornikach !!! Ciemnota ludzi i brak wiedzy powoduje, że ludzie protestują. Mądre podejście inwestora, który proponuje wycieczkę i sprawdzenie jak wygląda i pracuje biogazownia.
Odpowiedz
***s://***cire.pl/artykuly/materialy-problemowe/184561-mieszkancy-skarza-sie-na-fetor-z-biogazowni-przedstawiciele-firmy-chca-rozwiazac-problem ***s://***asta24.pl/2019/04/29/mieszkancy-skarza-sie-smrod-biogazowni
Odpowiedz
Ja nie mam nic do biogazowni, ale z tym smrodem to trochę prawda. Oczywiście tam gdzie ja dowoziłem np. odpady papryki, pomidorów itp. itd. mogła być inna instalacja,ale wysypywać z przyczepy trzeba było w wydzielonym miejscu na zewnątrz. Tam często gniło to wszystko i faktycznie nie wszyscy sąsiedzi byli zadowoleni.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...