Nie znam człowieka osobiscie, pewnie jest bardzo dobrym lekarzem, ale znam osoby, które w wieku 68lat siedzą w domu na emeryturze. Taka jest kolej rzeczy, czas leci. Coś się kończy, a coś zaczyna. Także nie mogę zrozumieć w czym jest problem.
|
|
A jak teraz potraktować innych Ordynatorów, którzy od rana do wieczora siedzą na oddziałach. A ten Pan chce brylować w mediach na salonach brać pieniądze za funkcję i nie być na oddziale. Przecież nikt go nie pozbawia pracy. Czego nie można mu zarzucić to szybko powiadomił media.
|
|
Pewnie w tym, że mimo 68 lat Haidar chce pracować i robi to bardzo dobrze. Woli pracować w Szpitalu niz brać pensję z Sejmu. To raczej godne naśladowania niż potępienia. Takie osoby z takimi zasługami dla szpitala nie zasłużyły by gośc który jest tu 3 miesiące dyrektorem, bez wiedzy i doświadczenia, tak je traktował. Kolejny Misiewicz.
|
|
I po co kłamać jak się nie ma wiedzy. Haidar ma umowę kontraktową z takimi warunkami, że jak go nie ma na Oddziale to nie dostaje wynagrodzenia. Wiec proszę się zainteresować a nie bezczelnie kłamać i manipulować.
|
|
Nie znam człowieka osobiscie, pewnie jest bardzo dobrym lekarzem, ale znam osoby, które w wieku 68lat siedzą w domu na emeryturze. Taka jest kolej rzeczy, czas leci. Coś się kończy, a coś zaczyna. Także nie mogę zrozumieć w czym jest problem.Może problem w tym, że oddział na światowym poziomie nagle otrzymuje nowego ordynatora, zapewne z nadania politycznego. Przyjdzie "fachowiec", który będzie oszczędzał, bo taka teraz moda w szpitalach, a mali pacjenci przestaną być ważni. W wieku zdaje się zbliżonym do 68 jest władca nasz najjaśniejszy, poseł zwyczajny, bez trybu. Wiele osób marzy, żeby poszedł na emeryturę i dał żyć. Powiedz mu, że taka jest kolej rzeczy. |
|
Totalny bałagan. Dlaczego Biała Samorządowa nie informuje do którego z ich członków należy się zwracać po śpiewniki które mają być rozdane przed manifestacją ? Drugie pytanie- gdzie i u kogo będą rozdawane transparenty do trzymania w czasie protestu. I wreszcie trzecie pytanie - czy autokary dowożące ludzi starszych i z daleka na protest będą podstawione w wyznaczonych miejscach ? Istny bałagan..
|
|
Nie rozumiem jak można nie chcieć takiego fachowca w szpitalu. Stworzył niesamowity oddział a teraz traktuje się go jak dziurawe kalosze. Dyrektor Chodziński woli patrzeć przez pryzmat partyjnego klucza i tego co mu poseł Stefaniuk powie. Wstyd! #MuremZaHaidarem
|
|
PiS-owska władza nie zawaha się robić czystek personalnych nawet kosztem narażania zdrowia, a może i życia najmłodszych pacjentów. Wszyscy widzieliśmy jak przez ten skok na stołki zniszczona została stadnina koni w Janowie, ale przecież dzieci to nie konie !
|
|
A jak teraz potraktować innych Ordynatorów, którzy od rana do wieczora siedzą na oddziałach. A ten Pan chce brylować w mediach na salonach brać pieniądze za funkcję i nie być na oddziale. Przecież nikt go nie pozbawia pracy. Czego nie można mu zarzucić to szybko powiadomił media.widzisz, taki Karczewski niby nie ordynator, ale lekarz, na urlopie bezpłatnym w szpitalu dla idei pracował, to najlepszy przykład dla innych lekarzy |
|
SKANDAL - "Nie jestem marionetką, nadal jestem człowiekiem lewicy. Pary homoseksualne powinny mieć prawo do adopcji dzieci." - Riad H. kandydat Koalicji Obywatelskiej w rozmowaRMF
|
|
Jeśli zabawa w politykę to nie kierowanie bardzo ważnym oddziałem szpitalnym. Jednego z drugim nie da się uczciwie pogodzić. Doba ma tylko 24 godziny, a lekarz musi być wypoczęty i czasowo dyspozycyjny.
|
|
Codziennie jest "zwalnianych" tysiące ludzi i nikt nie robi z tego powodu rabanu na cały kraj. "Zwalnianych" - bo nie zostałeś zwolniony, jak manipulują "mendia", tylko, jak sam piszesz, nie przedłużono Ci kontraktu. A co, dyrektor czy każdy inny przełożony już nie ma prawa w Polsce decydować o tym z kim zawiera umowę o pracę lub podpisuje czy przedłuża kontrakt??? Poza tym MANIPULUJESZ: kontrakt nie był na lekarza tylko na ORDYNATORA. Lekarzem mógłbyś być nadal, ale dla Ciebie to za mało - Ty koniecznie chcesz być ORDYNATOREM! W wieku 68 lat. Dożywotnio? Może i lekarzem jesteś świetnym ale niekoniecznie ordynatorem. Lekarz jest od leczenia, ordynator jest od zarządzania. A co, nie ma młodszych i lepszych i od Ciebie do zarządzania szpitalem? Może zgłoś do Brukseli i wyprowadź ludzi na ulice. I na koniec: skoro jesteś takim świetnym lekarzem to po grzyba pchasz się do polityki i tam się marnujesz? Tym bardziej że lekarzy na całym świecie jest brak. Na pewno inne szpitale będą się biły o ETAT dla Ciebie. Etat, bo nie pracę. Bycie posłem zabiera dużo czasu...Ergo: nie da się być świetnym na dwóch stołkach jednocześnie. Albo rybka albo akwarium... "Przyznam, że całkowicie nie spodziewałem się interwencji Rzecznika Praw Obywatelskich i mile mnie to zaskoczyło".
Jasne... Jeszcze została ulica i zagranica...
|
|
Ja jako ksiądz proboszcz będę dzisiaj na tej manifestacji . Jestem murem za Haidarem !!! Na tej manifestacji oblecę też z tacą i będę zbierał pieniążki na ofiarę . Więc proszę dawać tak po 50 zł , 100 zł , 200 zł. Proszę nie żałować pieniążków bo my księża jesteśmy biedni , nie mamy za co żyć i często przymieramy głodem .
|
|
ojciec 11 minut temu ; to super ordynator byłby dzieciakom pomagałby poprzez relacje na IG czy poprzez e-mail ?
|
|
Bolek już szykuje marsz na Białą Podlaską
|
|
Sam wybrał inną drogę a teraz płacze...
|
|
Podobno mężczyznę poznaje się po tym jak kończy. Wstyd Haidar!
|
|
Tak reaguje nadzwyczajna kasta jak pozbawia się ich stanowisk które myśleli ze im się należą dożywotnio od razu wielkie larum w mediach bo ich upolitycznionego misia zwolnili
|
|
A w przypadku pilnej potrzeby to gdzie należy poszukiwać na: Wiejskiej, Marszałkowskiej, Wiertniczej, Placu Powstańców Warszawy, Woronicza, Pięknej etc.?
|
|
zdecyduj się chłopie - jak można wykonywać dwa zadania równocześnie bez uszczerbku.
|
Strona 1 z 8
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|